Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grand Production
Hahahha ovaj narandzaski kombinezon kao da viri iz pic*e 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Po ovome se vidi koliki je utjecaj Granda, Koji je ocito veci od utjecaja Koji imaju vlade I politicari.
hahahahhahahahahaahahahaahahahahahaha
Fala Bogu na zatvaranju
Jeyla je raskosno-elegantno-carobna. Aida atraktivna, prelijepa i chic!
Pa ko ove sponzoruse i ku*ve stavi na crveni tepih,e moje Sarajevo
Nekako se sve svelo na šta imaš pokazati. Baš mi je bio naporan Klix sa SFF i ženama koje se slomiše da pokažu tijela i haljine.
što golije to vecini milije ksko vas nije stid sta vise pokazujete to je vec vidzeno davno davno.ma stavi paket na glavu i skini sve promijenite stil.
Daleko je ovo od crvenog tepiha i glamura.. prisjecne i bezveze haljine, smijesno.. vidi se da se trude biti wannabe ali im ne ide, ipak smo u Bosni
Nek ste fotografirali i jednu glumicu
Zadnje 3 slike su vrh 👌😋
Žene su bile lijepo i atraktivno obučene, a prosijek su im kvarili muškarci, sa stomacima, neizbrijani i u patikama.
anti-glamur botovi aktivirani
Hebale vas vise modne kombinacije. .pisite malo vise o projekcijama, turistima, glumcima
Tatjana Šojić konačno pronašla svoj stil! To je to, od frizure do stajlinga, svjetski. Tatjana, tim zasluzan za tvoje ovogodišnje izdanje na SFF-u je vrijedan svakog feninga.
Dzejla je pokidala ovaj put! Diva bila i ostala!
Hrpa papanki koje je zapalo da se sepure. Mnogo ljepsih zena i djevojaka hodaju ovim gradom a vi nama servirate ove krampuze.
Ne znam ko je ona žena na prvoj slici, al je činjenica da nije čemu. Meščini da plače za pravim khurcem. Aida je super, sex bomba.