Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zene su toliko slabe i nesigurne da sve sto treba da uradis da prodas nesto je da to nazoves \"proizvodom za jake i sigurne zene\" jeftina psihologija
...jaka i sigurna žena se rodi...to su geni..krpice nemaju nikakve veze sa tim...
A gdje su haljine??
Vala je meni njena garderoba prejednostavna i bezlična.Ovako nešto bi svaka druga žena kod nas mogla dizajnirati i uz manje para. A kamoli kad imaš neograničena sredstva i tim saradnika koji za nju radi. Ima naših dizajnerica koje imaju bolje kolekcije pa se za njih ne zna van naših granica. Sve ti je ovo marketing.
ja bih joj ga jako i sigurno učero...
dakle zena nit je jaka nit sigurna ako joj se ovo ne svidja? jak autoritet u pm
Sigurnoj ženi ne treba krpica da bi se osjećala tako. Ona to jednostavno jeste. I odjevena, i neodjevena.
al je ruzna ko lopov
meni je vala ova zenska kul umije se obuci i ostala je ponosna i pristojna nakon picvajza onog njenog pastuha
E moj Dejvide, dje su tebi oci bile
@... ...sinko, prodaja nade je unosan biznis...