Što mršavije - to bolje?
0
Ralph Lauren ponovo posegnuo za photoshopom
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li taj photoshop da proljepsa moju fatu koliko kosta neka kosta
a sto je najludje, treba puno bolje izgleda na normalnoj fotografiji, neznam koji im je klinac????
sto anoreksicnije to bolje...
FUj. Unakazise savrseno tjelo... fuj fuj fuj fuj
i ovo desno izgleda kao da bi joj dobro doslo malo mesa, a lijevo da ne govorim :D
tako mrsavo nije u obste lijepo.nema guza nama grudi zasta da je uhvati.ili u obste u sta da covjek pogleda.MISLI NA ZDRAVLJE PRICE OD SVEGA.
Od onako lijepog tijela, struka i svega oni su po meni napravili nesto 10 puta gore. Uopste ne razumijem da je neko mogao na tome jos i pare da zaradi. Napravio je od zdrave i lijepe zene nekakvog anoreksicnog kostura.
Joj retusiranja amaterskog... nigdje kukova, lijeva strana pantola jednostavno odsjecena, cak i kais nisu uspjeli sloziti kako treba. Ja sam ovakve tuseve pravio prije 10 godina kad sam tek poceo photoshopirati slike...
e ove stvari fakat rade ljudi koji ocito iz dna duse mrze zene
da ovo nije radio neki amater ne bi se ni provalilo
Valjda ce biti vanredne vijesti na BHT1 kad se ovi oglase? Evo ja cijelo vrijeme cekam sta ce reci na CNN-u.
Ja bi nju bubno i istusiranu i onako prirodnu...
Očekuje se da se iz Ralph Laurena oglase u toku popodneva. ahahahahhahahahahahha hocel biti kakva preica oko ovoga?? hahahahahahha