Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam prazno mjesto u krevetu
Neki snimaju reklame za Armani, a neki se prerusavaju u Mariju!
jao momak kakav si
Ašta će Novak reklamirat.U faci grobina , jedino da mu pudera natrehaju da se ne vide one crte lica i onaj ben nakav.Pa da bude kompletna žena..
@eh Mislim na ovo: http://3.bp.blogspot.com/-CyF3t4d4rv8/TdeXFgy85-I/AAAAAAAAArE/MJubWLNjGpo/s1600/img-hot-shot-hero_193345833370.jpg_hero_slide.jpg Uzivaj!
Je*o ovo, da je spicit ovu Nicole Scherzinger :D
@ebony hehe, mislis na onu gdje se slikao sa pudlicom? kako muzevno !
joj tebe, pa nemamo mi taj hobi da se oblacimo ko zene ccccc
Mozete vi svi Djoku pushit\' djoku....!!!!
to je nebitno, bitniji je njegov poriv da bude zensko, a i vogue je sam pokazatelj toga.
Novak je slicnu kampanju vec odradio, za ovog @eh, sto govori da se neki slikaju za Armani a neki prerusavaju u zene...Novak je šprije par mjeseci uradio kampanju za Vogue, ukucaj na netu ako te toliko zanima i vidjet ces....
Vamos Rafa. Prava je steta sto on ne cita ovaj portal i ne moze vidjeti komentare od raznoranih teniskih \"strucnjaka\". Po vama bi i Ronaldo trebao da prestane igrati fudbal zato sto je poput Nadala spojio ugodno s korisnim.
Dobar je ovaj Rafa kako je malo smršao.A onaj Đoković ružan ko lopov , da je zadnji muškarac na svijetu..prešla bih u lezbejke :D.
\"A ja i dalje pricam svima kakvo tijelo Rafa ima:D\"
Đoko drž se tenisa, knjazove i prerušavanja u žene (to mu je fetiš), ostavi ovo skidanje u ćega ljudima koji izgledaju kao ljudi a ne kao rezultat ukrštavanja majmuna i konja.
@Novak: ne moze, ruzan si, a ni tijelo ti nije nesto!