Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
H&M je namjenjen kao eto jeftina robna marka, ali jeftina za zemlje evrope. Za nas dukserica od 25€ nije jeftina. Ali opet, kupovat ce ovo 20% raje sto ima, 80% ih boli briga
Tako je. U inostranstvu je ovo jako dostupno jeftino i cesto na akcijama.
@krilnik iovako kupuju, po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji... Ako ništa, razlika za put je manja. Mada slažem da je, uglavnom precijenjeno, smeće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ste malo pratili portale znate da je H&M u problemima i da na svojim skladištima ima robu od prije nekoliko sezona u vrijednosti milijone dolara. I šta mislite gdje će ,međuostalim, sad ta roba završiti??
pa kao i Zara, zenski svijet cesto kuka kako ovdje kod nas roba i ostatak balkana nigdje veze
Valja svratit i kod muje na cevape
pored waikikija, new yorkera, kotona, berske, calliopija i naravno azela, u sarajevu nema potrebe za jos jednom radnjom sličnog tipa. Ako u ovim gore navedenim radnjama ne mozes nac nesto sto ti treba, e onda ga jebai.
@silverdoom kic garderoba lose kvalitete. Pored tog, losi modeli. I u h&m mozes jedino naci ok basic majice, (ok, ne super) i garderobu za po doma. Ostatak smece kao i kod vec nabrojanih.
Ja kupujem samo po Turskoj
Koji ce nam K...c, mi jos kupujemo robu koju je švabo izlizao :D
Ljudi ne kupujte ovo kinesko smeće!! Nek propadnu za mjesec-dva. Ni za živu glavu ne unosite ovo smrdljivo smeće u kuće!!
Dragi građani, Molimo vas da se suzdržite od svakih mogućih protesta u narednom periodu da nebi došlo do odgađanja otvaranja H&M butika kao što je bio slučaj sa Zarom. Vaš Bakir i Dodo
ima već prodavnica Ha&Mo
Propao im McDonalds, kako misle zadrziti H&M
Ima li Philipp Plein igdje u Bosni 🤔😥
Zar itko normalan kupuje ovo smeće??
@Zajtzev smece je i u waikikiju pa uvijek pun, zara takodje.
@mickey2012 samo "smece" u Waikkikiju troduplo jeftinije
POZDRAV ZA VOZARE KOJI SU MORALI ODMAĆ MALO PREMA IGMANU...MEDŽDŽEDI EVO DA NISTE FUKARA MOGLI STE KUPIT OVOG AUDIA DA UBLAŽITE KOMPLEKSE ŠTO STE SELJAČIĆI VOZARSKOG USMJERENJA..HAHAHAHHA.