Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kliksu sve senzacionalizam. Naslov i sadrzaj nikako da sepoklope.
A koja je izabrana za miss nikab?
Mislio sam da glupost ima granicu, prvo burkine sad izbor za mis. Pa il se pokrij il otkrij!? Imas slobodu izbora al je postuj koju god izaberes.
ODVRATNO
Obrij se vehabijo
Da li se ovo pokazivanje ljepote, čak i takmičenje u ljepoti, kosi sa svrhom nošenja hidžaba? Da li bi žena u Islamu trebala biti lijepa samo svom mužu?
ima muslimana sto nose krstove
hahaha cuj carapu na glavu
dobra Sara....ali kao sto vidim ovo ce karati neki Seik ...
Bas je lijepa djevojka. I inace, muslimanke i to bas pokrivene su izuzetno lijepe zene.
Komercijalizirali i hidzab. Religija, inc.
Zar se misice ne moraju prosetati u bikiniju na natjecanjima? Malo mi je to kontradiktorno ako se setaju u kupacim kostimima a na glavi hidzab, ili to vise ne rade, prosvijetlite me.?.
Hidžab služi radi privatnosti, ne radi publiciteta! Ljudi se ponašaju ko da su sa Marsa pali, užas.
Bas lijepa djevojka i sretno joj.Prije nego pocnete vrijedjati, istrazite malo sta kazu zene u S.Arabiji i Iranu.Sve se one bore za svoja prava i ne zele biti robinje ali nazalost tamo se zene smatraju manje vaznom od muskarca.Ali evo nedavno je zenama u Arabiji dozvoljeno da voze automobile pa nadam se da ce jednog dana biti slobodne da rade ono sto one hoce i da misle svojom glavom a ne drugi o njima da odlucuju.
Boga mi seka ti se bas zbunila.. ne znas sta bi
Meni je sad jasnije sto arapi drze zene na uzdi!Ovamo u njemackoj ove arapkinje su boze sacuvaj.Samo im daj plavokosog i visokog!Valjda u arapa mala ona stvasr a kod svabe ,bogami, izgleda da je veca!
po tebi je arapin = musliman. postoje i arapi katolici, pravoslavci, nevjernici, ...