Nike
0

Promo / Proslavljen trideseti rođendan Air Max legende

(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
U Sarajevu je u nedjelju 26.03.2017. godine proslavljen 30. rođendan Air Max-a. Događaj se odvijao na nekoliko lokacija, a glavni event je održan u Face cafe-u, na Vilsonovom šetalištu, gdje su u zanimljivim aktivacijama uživali brojni posjetioci, a posebno ljubitelji tog modela, kao i brojni pripadnici sneaker kulture, te su se zabavili uz program koji im je pripremila Air Max ekipa i agencija New Moment.

Druženje su nam upotpunila poznata lica BiH scene, Kontra, DJ Jasmina, Digital Seekers, kao i Demon koji je zaslužan za predivne grafite koji ovih dana krase Sarajevo i Banjaluku. Frenkie nam je takođe pružio veliku online podršku.

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mjesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslavile su nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.

BUZZ se kao i prethodnih godina pridružio slavlju, i tokom marta mjeseca, organizovo brojne aktivacije za ljubitelje tog modela, a 26. marta i zvanično je održan "Air Max Day" na kojem su brojni pripadnici sneaker kulture proslavili trideseti rođendan Air Max 1 patika. Svim kupcima na AMD pripremljeni su razni pokloni iznenađenja.

Kako bi obilježili jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvježene inovacijama i najnovijim trendovima. Samo neki od najnovijih Air Max modela koji su predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit, prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit dijelu.

Kako bi sve ljubitelje Air Max modela uključili i nagradili za nesebičnu ljubav koju gaje prema ovim siluetama odlučili smo da najkreativnije nagradimo. Od srijede 22.3 do petka 31.3 trajaće aktivacija "JUST GOT 'EM", a potrebno je da uradite sljedeće:

  1. Air Max patiku koju ste upravo kupili fotkajte ispred tematskog postera u radnji, držeći je u ruci.
  2. Na vašim otvorenim stranicama Facebook ili Instagram postavite fotku uz vaš AIR MAX slogan, rimu, ideju, misao, tagujte @buzzbih na fotki i postavite #justgotem #kissmyairsbih #buzzbih.

"Najboljih 10 ćemo objaviti 1.4. na našoj FB stranici u albumu i 5 dana će trajati glasanje za najbolju AM patiku i slogan. Fotografija sa najviše glasova i lajkova osvaja poklon vaučer od 300,00 KM za Nike kupovinu u BUZZ-u" - saopšteno je iz BUZZ-a.