Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam stvarno, ako je e pobjeda to da Izraelaca po..gi..ne 6 , a Palestinaca oko 180 , onda ne znam šta se tu ima slaviti. Arapi su inače poglup narod i ovakve nebuloze , ne treba forsirati jer da je Izrael ušao kako je planirao poginulo bi ih do 5 000 a izraelaca maximalno 100. Nek se poklope i potraže neki drugi način borbe protiv neprijatelja , jer praćkama protiv aviona zaista ne ide. Samo bezze ginu.
Sramno,kako narod na tudjoj nesreci zeli da zaradjuje,kakve budale nosa ova zemlja
Ja sam cicka, hocu gucci i dior, hello kitty i mir u svijetu. Necuuuuuuuuuuuuuuuuu M75!
Pa ti onda reci da nisi agresivni teroristi... Zamisli da je Izrael napravio parfem koji miriše na pobjedu a imaju više razloga...
extra ja se popišao u njega i na cijelu palestinu u jednom potezu a tek kad Izraeli plasiraju svoj ima da ih nema
Poslije commija ja sam definitivno najuporniji kreten na klixu
ljudi brane ono sto je njihovo,pa makar i praĆkama, a ti bi svoju ma.ter prodo za marku, prema tome poklopi se
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/sirijski-pobunjenici-natjerali-djecaka-da-zakolje-zarobljenika/121211008 Kako nisu glupi molim te lijepo ?
ako ti nešto nije jasno, slobodno upitaj mamu, sve će ti fino objasniti.
G L U P A N E
ja sam u pravu ja sam u pravu kmee kmee sacu cijeli dan sjedit i udarat refresh-minus! Kakav glupan majko mila hahahahahahahahaha
Kurtonu balavi
Kakav si ti sine kreten hahahahah
Tvoja mama ne misli tako. Jarane, pa pogledaj samo unazad 2 godine sta si Arapi sami rade- gine ih na hiljade dnevno jel na bliskom istoku, jel po sjeveru afrike koliko hoces, u totalnom su haosu, stoljecima nisu nista vrijedno spomena proizveli osim terorizma i fanatizma, i sad ovi klocevi slave sto su pobili 6 jevreja a njih pri tom 20 puta vise izginulo.....ne kontam kako nisu glupi.
Džaba ti minusi kad si glup. Čovjek na SVOJOJ nesreći zarađuje za život, balavi glupane
\'Arapi su inače poglup narod\'\' Ovdje si ti jedini glupan, prizemni ograničeni glupane
Čovjek na SVOJOJ nesreći zarađuje za život, glupane