Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A članka i g0vana...
Narode posto ne vjerujem u ravnu zemlju neki dan mi je rodjak rekao da ako zemlja nije ravna zasto se onda zvrk pite mota u krug od tada se osjecam nekako nestabilno i ne znam u sta da vjerujem evo cak imam i suicidne misli zbog toga molim vas da mi pomognete
Danas su svi relevantni mediji osim klixa objavili vijest o smrti srebreničke majke Hanife Đogaz. Smrt basiste Riblje čorbe je uredno objavljena. To je ta medijska okupacija, koja se završava na mentalnoj kapitulaciji.
Super
Mlado lice je tajna sve ostalo je 'reklamiram da te klepim'.