Moda i ljepota
180

Prijavite se: Od obične do glamurozne uz Kulturu ljepote i Klix.ba

Želite promijeniti svoj izgled, niste sigurne kakva kozmetika odgovara vašem licu, još uvijek niste izgradile svoj modni stil i imate brojna pitanja o njezi kože? Stručnjaci salona Kultura ljepote u saradnji s portalom Klix.ba pokreću projekt koji će sretnoj dami pomoći da riješi ove dileme.

Tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom spreman da od "obične" čitateljke portala Klix.ba napravi glamuroznu čine šminker, frizer, stilista, kozmetolog i stomatolog.

Oni će dami koja bude izabrana kozmetički dotjerati kožu, zube, napraviti frizuru iz snova, našminkati je kao nikad prije i pokazati joj kakav joj stil odjeće najbolje pristaje. Također će i odgovoriti na sva njena pitanja o zdravlju i njezi. Cijeli ovaj proces snimit će profesionalni fotograf.

Želite li da učestvujete u ovom projektu kao model spreman na preobrazbu, javite nam se na [email protected] uz naznaku "Za Makeover", sa svojim podacima (ime, prezime, godište, mjesto stanovanja, broj telefona) uz fotografiju cijelog tijela i objašnjenje zašto biste baš vi trebali biti izabrani.

Poziv je otvoren za dame starije od 18 godina, a prijave primamo do petka, 29. maja, kada slijedi odabir.

Proces makeovera bit će objavljen na portalu Klix.ba.