{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prijavite se na Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva

S
8.8.2012. u 12:46
11
1
Prijavite se na Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva
11
Prijavite se na Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva
Budući da je MODAMO.kreARTiva već lani prerasla granice sajma, ekipa koja stoji iza bh. fashion concepta MODAMO.info pretvorila je ovo druženje u Festival dizajna i umjetnosti koji će pored sajma pratiti zanimljive radionice, prezentacije i okrugli stolovi, sve začinjeno odličnom muzikom, malo plesa i puno pozitivne energije.
"Lani smo u jednoj prostoriji kroz dva dana ugostili 37 izlagača, 1.300 posjetitelja te preko 40 različitih medijskih kuća koje su pratile ovaj događaj, a ove godine 13. i 14.10.2012. u dvostruko većem prostoru u HD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, očekujemo i dvostruki broj izlagača, posjetitelja te domaćih i inozemnih medija koji će pratiti Festival dizajna i umjetnosti – MODAMO.kreARTiva. Ove godine će se našoj veseloj družini moći pridružiti i dizajneri odjeće, a i dizajnere i kreARTivce će ove godine dočekati zanimljiviji izložbeni prostor jer će pored pultova imati na raspolaganju i štendere s vješalicama kako bi svoje proizvode izložili na što kreARTivniji način", poručuju organizatori ovog perspektivnog projekta za domaću modnu i kreativnu scenu.

Za sve koje zanima kako postati izlagač na Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva - sve što je potrebno jeste da ispunite prijavnicu koju ćete naći na njihovom blogu na web adresi kreartiva.tumblr.com. Zatim pravilno ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail adresu [email protected] ili poštom na adresu MODAMO.info, Kralja Tvrtka 15, 88 000, Mostar.

Prijave ostaju otvorene do 1.9.2012. u ponoć, a 5.9.2012. kreARTivci na svojoj e-mail adresi mogu očekivati povratnu informaciju o tome je li njihova prijava za sudjelovanjem prihvaćena ili ne. Prijavite se s najboljim fotografijama svog rada kojeg će organizatori predstaviti svim posjetiteljima i medijima koji će pratiti MODAMO.kreARTivu 2012.

Dragi dizajneri odjeće, nakita, torbi, modnih dodataka, slikari, fotografi, grafički dizajneri, restauratori i svi ostali kreARTivci – Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva vas čeka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: