Catherine Zeta-Jones
0

"Ponosna sam na svoje tijelo i volim biti gola"

Sarajevo-x.com
Foto: Allure
Foto: Allure
Catharine Zeta-Jones savršeno izgleda i sa 40 godina. U filmovima u kojima glumi rijetko kada se razgoliši, no nedavno objavljene fotografije pokazuju da slavna glumica svakako ima zanosne obline i više nego zgodno tijelo.

Zeta-Jones se ovoga puta fotografisala za magazin Allure, a odmah nakon toga u intervjuu za isti magazin istakla je kako je ponosna na to kako izgleda sa 40 godina, te kako je oduvijek voljela svoje tijelo.

Supruga Michaela Douglasa je također naglasila kako joj golotinja ne predstavlja problem.

"Kad se nabrzinu presvlačiš nije te ni briga ko te gleda", kazala je Zeta-Jones, dodajući da otkako se preselila iz Bermuda u New York više ne trči gola kroz baštu jer tu baš i nema privatnosti.

Inače, u nedavnom intervjuu sa Davidom Lettermanon Catherine Zeta-Jones je izjavila kako joj je bilo zabavno da hoda gola kroz kuću na Bermudama gdje je do prošle godine živjela sa suprugom Michaelom Douglasom i njihovom djecom.

Zeta-Jones, koja trenutno glumi u brodvejskom showu "A Little Night Music", za Allure je izjavila kako u budućnosti namjerava više vremena provoditi s porodicom, te dodala kako bi voljela živjeti na brodu i putovati diljem svijeta.