Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vala i ne bi.Da je vidiš u stvarnosti kakva je sablasno mršava i ispijena ko suha šljiva,trebalo bi ti 10 vijagri da popiješ,da bi bio u stanju da je \"zakitiš\". Ovo je fotošopirana anđa,vidio sam je uživo na snimanju kod maršalke,bio sam bukvalno na metar od nje i sve što mogu reći jeste:ne bih je dotakao ni briferom!!!
Neznam za tebe,ali meni kad se nešto ne sviđa,onda je NE pa taman to bila i na smrt izgladnjela anđelina.Jednostavno nemam ništa protiv nje ali meni nisu sexualni fetiš izgladnjele logorašice i to je to. PS.Sigurno ne bih odbio anđelinu u lara croft fazonu prije desetak i više godina :)
pa gdje si bre brkata? Nema te nigdje sinoć kod strojorada,da se odradimo na brzaka u ruševini?
E baš ti je dobar nick.Pod ovakvim imenom se nalazi osoba bilo kojeg pola koja u životu nije dotakla osobu istog ili suprotnog pola,i koja se samozadovoljava na ove angeline,anistonke i ostale glupače i funjare.Dragi ili draga @jadnici nađi neku živu osobu pusti se papirnate anđe-GET A LIFE PS. Za stoju sam odradio 1000x bolju koku od tvoje papirnate ljubavi
joj sto ne mogu ovih \"jebaca\" izbirljivih! Jedna od najljepsih zena svijeta, profinjena, dama, humanitarac i vi je ne biste! Kao da biste mogli jadnici jedni i prici blizu a kamoli da vas pogleda a KAMOLI da vas takne! Uhvatite se svoje debele brkate cure, dalje od toga ne sanjaj!
Pa nije ni ona neka sponzorusa da ih samo uvali dadilji!! :)) Inace, uvijek ih vodi na svoja snimanja i pazi na njih!! :)
eto bas ih ona cuva, uvali ih dadilji i ona smislja i rezira filmove
Bezveze... Ocekivala sam vise...
Nije na smrt izgladnjela, vec ima 6 djece!! Mogu samo zamisliti kako biste vi izgledali da imate toliko djece!! Angelina je prelijepa!!
ne dobio ti priliku.....vidio bih te da li bi ili ne...:-)
KAKO BI JE JA ZAKITIO.