Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi,vi pricajte sta god hocete lik ima savrsene crte lica. Ljepsi je od svih napuderisanih djevojaka zajedno.
koja je steta sto je ova cura u stvari momak :(
j.e.b.a.o bih ga tako slasno srpski...krvario bi ko Kosovska devojka i junaci serbski na Kosovu polju
ovaj sevi vise nego svi mi zajedno :D
Odoh povratiti ..
Grudnjak JESTE donje rublje! Bolje ćuti pa da misle da si glup, nego da progovoriš i otkloniš svaku sumnju!
Stoji mu k\'o piletu sise..... Bezveze....A nije vala ni toliko lijep.
Jel ovo bolest ili nije ali on je rodjen takav kakav jest i nas je Tuzlak.nas Bosanac.Uspio je u svijetu u kojemu je tesko uspjeti.Slike ,naravno on je zaista lijep,i mi kao Bosanci treba da mu pozelimo svako dobro i jos puno uspjeha.
To je bolest i ne mozete to podrzavati i reklamirati kao nesto pozitivno,fuj se.rem se na ovaj mentalno poremeceni svijet!
Ako vam je ovo normalno i super, da Bog da vam muska djeca sva bila ovakva k\'o on ! Da Bog da oblacili suknjice i stiklice i probavali mamin grudnjak, umjesto da sutaju loptu i slicno ! eto, kad vam je super ova GADOST i BOLEST onda vam ja od sveg srca zelim da vam sva muska djeca budu kao Andrej ! Dokle je svijet dosao, ne mogu da vjerujem ...
Nemam ništa protiv Andreja ni androgina ni gayeva ni transeksualaca. Samo imam protiv Babilona u kojem je Andrej preplaćena faca dok je milijardu gladnih i žednih i ratovi na sve strane.
svejedno mi je sta ima u gacama, lik pravo dobro radi svoj posao, super izgleda, popularan je i trazen, radio kampanje za najpoznatije dizajnere pa pretpostavljam da fino i zaradjuje, sto me raduje jer je nase djete. samo naprijed andrej, pravi si top model!
Lik da se ponasa kako ga je bog dao..imao bi 38678678953 zena :O
Boze dragi podnaslova: \"REKLAMIRA DONJE RUBLJE\" Odkad je to grudnjak donje rublje?
...gay is okay, baby, you\'re born that way....predlazem da se na Panonici odrzi Gay Pride za Tuzlanski Kanton pa nek puknu dusmani!
Malo sam ljubomorna na ovog Andreja...ima savrsenu kosu i lice ljepse od vecine djevojaka :( ma svi vi zagorjeli, sto pricate bolest, gadno je itd., a sexa se vise ni ne sjecate, odradili biste ga dok kazes keks! Ili seks, u ovom slucaju :D
Bolest :S