Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okopas krompir,zalijes plastenik,okrecis dnevnu..nebitno sta....dobijes ten,rastegnes se...ne diras nikoga znojavog i usmrdjenog a radis korisnu stvar...Al ne,mora se biti moderno
Poslije ok. Prije niposto.
Da nemam priliku vidjeti kako se ljudi ponašaju u teretani, rekla bih da je ovo suvišan članak. Postat će nenormalno nositi svoj peškir. Posebno muškarci koji dođu u potkošuljama i polovinu treninga provedu pred ogledalom, a drugu polovinu se valjaju znojavi po klupama i bulje u djevojke. Izgubili smo osnove ponašanja.
@chipmunk Nas najveci problem je sto tako mislimo o sebi, ko da su drugi nesto bolji....
@mandrako ovo nije mišljenje, ovo je evidentno stanje. Bitno je kakvi smo mi, a ne da li su drugi bolji ili gori.