Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da ljulja nego da žulja. meni su ove bolje ove od koščuravih, ali ukusi se razlikuju
A gledaj ovih ljubomornih mršavica što se javljaju u komentarima, sve lafo fuj, ne valja i sl. :) Get a life bitches, niko neće vreću kostiju. :)
Nekad sam bila zgoda riba,snimala za kataloge i stalo mi je bilo tad do tog,a sad sam opustena,debela, u GODINAMA ,uzivam u svemu oko sebe...i SAD SAM TAKVA LEPA,PA NIJE SVE U TVIGI VARIJANTI,TREBA PROCI STAZU ZIVOTA,SVE DOBRE I LOSE STRANE I IZACI ZDRAVIM RAZUMOM,STO JE NAJ VAZNIJE OD SVEG STO NAMECE MOD.INDUSTRIJA.AKO VAM TREBAM KAO MODEL,TU SAM.
A vi svi koji niste debeli jedete zdravo, nikad se ne prejedete, redovno vjezbate, pazite na kalorije? Jel da? Nema nikakve diskriminacije, normalno da debela zena ne moze raditi ko stjuardesa ili model. Ali zato ako je sposobna moze da se dokaze na milion nacina bez da cvili da je neko sputava jer je debela. I naravno, nisu sve debele zene iste, ako zena stvarno drzi do sebe i ako je uredna, ne bi je svi muskarci odbili.
ne treba da vas bude stid vaseg tijela, nego treba da vas bude stid sto ste izabrale da zderete ko krave, prije nego zdrav zivot...ne valja ni puno mrsavo, al ovo ne valja nikako
Realno ni jedan od vas je ne bi provodao za rucicu gradom. Nemam stvarno nista protiv djevojaka.
Najlakše bna svijetu je biti debeo, jedeš uvijek i sve, ništa ne radiš i onda si kao diskriminiran. Da se razumijemo nisam pobornik ekstrema premršave djevojke su mi strašne i za gledati ali ni ove debele (budimo realni debele su) nisu raj za oči. Treba imati mjeru jesti i vježbati. dobra linija je poprilično teška za postići i treba je održavati i to je ono što je vrijedno hvale a ne zapuštenost. I šta pričate povalio bih je uradio bih ovo ili ono. evo da se kladimo svaki od vas kad bi u gradu sreo neku od ovih obučenu i nenašminkanu ne bi ni pomislio na bilo šta sexualno! Najlakše je pričati ovako da mi vas je vidjeti na djelu!
-Uuu Ooo......Gara ´gara garish li se sada ,kosto si se garila nekada ..,ljuljaj gara nebi silazio stebe.!
bolje vreca cvaraka nego kostju, tim se vodis?
amerika vam je puna ovakvih zena, samo sto su ovdje fotosopirane i ne vidi se celulit koji kipi na sve strane. amerikanci mole svoje zene da smrsaju, kada prodje neka mrsavica bale za njom, jer im je dosta toga da u krevetu moraju sve sami raditi, buduci da je ovoliku masu jako tesko pokrenuti, okrenuti itd. svaki momak koji voli dobru akciju preferira neke manje mrsavice, jer tek tada nastaje lom. ;D
slazem se sa tobom. na ovo se mozes naloziti samo ako si totalno zagorio i hitno ti treba nesto vlazno, mada bi\' ja i u tom slucaju razmislio. :D ili neke debeljuce pisu komentare. :D musko sam, ne volim anoreksicno, ali brate ne volim ni ovako debelo, da me poklopi u krevetu. :D
ivory may kalber...mmmmm
Poenta ovog časopisa i slike ovih žena jeste da se niko ne treba stidjeti sebe i svog tjela bez obzira jesi li debo ili mršav. To je baš članak za ove naše vrle komentatore koje su iznijeli da se trebaju stidjeti, kada bi cijeli svijet na nas tako gledao sakrivali bi smo se u mišiju rupu od stida što smo Bosanci.
Sudeci prema komentarima u BIH muskarci preferiraju ne punije vec debele zene :P ps. jedino ako ove komentre nisu pisale neke debeljuce
Ima ovdje robe i za kariranje.
kako bih ih dero
SLONOVI! vitko je bolje, kad si debeo debeo si i u glavi jer nemas kontrolu nad vlastitom guzicom