Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt, jutros sanjam kako živim na islandu i s curom sam na utakmici i pijemo pivo. njoj je kosa skoro svijetla, svijetla... skoro bijela. ima milion pjegica po licu, nosu, ramenima... preslatka. ruga mi se kako izgovaram godjonsen, a ja joj prijetim kako joj nikad više neću pravit ćevape. onda sudija odsvira nakav faul i mene to probudi. kad sam vidio đe sam se probudio, došlo mi je da zaplačem
hahahahahah..........jbg
@mirrorce. baš vala jbg... sve sam prstima pokušao vratiti san
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
pjegice su slatke, ali ovo je pretjerano
Ma moze im proci jer su lijepe... ova 3 i 10 su 10/10
Tu je i moja divna sugrađanka Asima ,i još jedna naša bosanka. Od svih žena naše su najljepše.
C'Est La Vie ,C'Est La Vie dobro jutro pjegavi ......
Jedna mala pjegava, plava ne da mi mira kad je sretnem hoce nesto da mi da Kad je pitam sto bi mi dala nece da kaze samo klimne glavom kao da bi dala sve Idi mala, idi sto prije jos si mlada, vrijeme ti nije bjezi mala prije no sto padne noc Sve ove godine dala bi za jednu noc al' mene nikad ne bi imala jer ja moram drugoj poc'............
Ne svidjaju mi se pjege
Ovo je pretjerano pjegavo, a sve što je pretjerano, ne valja! Možda je radio photoshop?
1/10 Nestaško...upravo smišlja nešto ;) inače, lijepa i fascinantna lica!
@mirrorce draga od kad pokusavma da ti odgovorim i javim se.. ali ne mogu nigdje da ti odgovorim ni na jedan koment... svasta.. ? Ne kontam ... :-(((( Jutro lijepa moja :-***** Hej nesto si mi trebala... kad budes u prilici, i ako budes mogla da mi se javis.... da te nesto pitam....?
pitaj......pisi..........u prilici sam morgen veselice !!!
@mirrorce Ajjj sto je s ovim Klixom... nesto me opasno pati.... ne mogu pisati... samo ponekada i negdej upise.... je li i kod tebe tako ili ..? Prvo kako si mi ti.. sta radis.. jesi ziva... jesi se imalo odmorila...... ? :-))) Neko te plaho pozelio... :-***** I za ovaj moj mali problem, mogu li pisati na mail... ili ...?
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Boris Becker na aparatima...
Jel' se vi šalite sa ovim "hipnotisati ljepotom" :D
Tri fotke u galeriji su od Maje Topčagić. Lijepo je, samo je šteta što su prenaglašene u photoshopu, nemaju djevojke ovoliko pjegica u stvarnosti. :)