Promo
102

Pidžama party u Alma Ras buticima: Sniženje kompletnog spavaćeg programa za 30 posto

Ono što kupci Alma Ras i Manners brendova željno iščekuju jeste Pidžama party koji se održava svake godine u decembru. Izuzetno pozitivne reakcije svih posjetitelja doveli su do toga da se ovaj event uvrsti u Alma Ras godišnji kalendar.

Pidžama party u svim Alma Ras buticima ove godine traje dva dana i to 13. i 14. decembra. Sve kupce očekuje ugodna atmosfera i jedinstveno iskustvo kupovine zahvaljujući maloprodajnom osoblju koje će vas dočekati u pidžamama. Ova dva dana pruža vam se prilika da odaberete vaš omiljeni dezen pidžame, ogrtača ili spavaćice po nižim cijenama za 30 posto.

Povodom Shopping Festa u duhu euforičnog raspoloženja u Alma Ras i Manners buticima svake sedmice spremaju se nova iznenađenja i sniženja. Kako bi dodatno uljepšali praznične dane, istoimeni bh. brendovi s velikom ljubavlju dizajnirali su Happy liniju za cijelu porodicu. U ovim modelima zasigurno ćete osjetiti prazničnu čaroliju uz vaše najdraže. Crvena boja i karo dezen zajednički je imenitelj linije za tebe, njega i vaše najmlađe. Lijepe uspomene pamte se čitav život, a praznici su idealno vrijeme da kreirate i vi svoje.

Sve aktivnosti Alma Ras i Manners brendova možete pratiti na oficijelnim Facebook stranicama Alma Ras i Manners.