Moda i ljepota
0

Philips Lumea: Prvi svjetlosni sistem koji trajno sprečava rast dlačica

Sponzorirani članak
Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njen rast. Uz redovne tretmane uživat ćete u glatkoj koži svaki dan.

Učinkovitost bez napora

Naše kliničke studije dokazale su znatno smanjenje dlačica nakon samo četiri tretmana svaka dva tjedna, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Za održavanje tih rezultata jednostavno ponovite tretman po potrebi. Vrijeme između tretmana može se razlikovati ovisno o individualnom ponovnom rastu dlačica.

IPL tehnologija

Philips Lumea upotrebljava inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Kompanija Philips ovu je tehnologiju prilagodila za sigurnu i učinkovitu upotrebu u udobnosti vašeg doma. Kompanija Philips usko je surađivala s vodećim dermatolozima na razvoju našeg revolucionarnog sistema za uklanjanje dlačica. Više od 2000 žena sudjelovalo je u opsežnom istraživanju potrošačkih navika koje smo provodili više od 10 godina.

Odgovarajući tip dlačica i kože

Philips Lumea učinkovito djeluje na (prirodne) tamnije plave, smeđe i crne dlačice. Philips Lumea NE djeluje učinkovito na crvene, svjetlije plave niti sijede dlačice. Philips Lumea nije pogodan za uporabu na vrlo tamnoj koži.

Pet razina jačine svjetlosti

Philips Lumea ima pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti kako bi se osigurao nježan, ali učinkovit tretman. Ako se upotrebljava na odgovarajući način, IPL tretman aparatom Philips Lumea siguran je i nježan čak i na osjetljivoj koži i osjetljivim dijelovima tijela.

Područja primjene

S povjerenjem ga upotrebljavajte za uklanjanje dlačica s dijelova tijela ispod linije vrata: s nogu, pazuha, bikini područja, ruku i trbuha.

Bežična praktičnost

Jedinstveni bežični dizajn aparata Lumea savršen je za maksimalno dosezanje teško dostupnih područja i jednostavnu uporabu.

Nisu potrebni zamjenski dijelovi

Philips Lumea cjelovito je rješenje koje je spremno za uporabu čim ga raspakirate. Jošvažnije, ne zahtijeva zamjenske žarulje niti upotrebu gelova za brijanje.

Uštedi kupovinom i osvoji vrijedne nagrade u promotivnom Pre Order periodu samo na www.technoshop.ba. Pre Order kupovina podrazumjeva, kupovinu Philips Lumea uređaja po posebnoj promotivnoj pre order cijeni od 719 KM i isporuku najkasnije do 15.04.2014 i time postajete prvi vlasnici Philips Lumea IPL sistema za uklanjanje dlačica u BiH.