Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To smece vrijedi ko vrbov klin...to nema nikakvu pravu vrijednost osim izmisljene vrijednosti...vise vrijedi balega koja predstavlja temelj za izrod biljki koje hrane ljude..dok to smece stvara iluziju srece...blago li se onom ko zna prirodu dunjaluka
Ubio se za Izeta Hajrovića
Dinamov David Beckham
Za one koji kažu da luji nema nikakvu vrijednost - evo odite sada u hotel sa 7 zvjezdica ili luksuzni restoran u centru pariza u krpicama od LC waikikija, sažaljivo će vas pogledati a zatim će vas ljubazni security ispratiti do izlaza. Ovakve stvari se kupuju da se dokaže status u društvu i da se uklopite u bogate slojeve.
Za izu da ponese krpice kad dodje na okupljanje repke
Hahaha
sad se zaroviti po tavanima i podrumima..nema druge
Koliko je star,130 ili 150 godina?
Na početku kažu "Njih dvoje nisu ni pokušali prodati sanduk, već su ga odmah odnijeli u lokalni etnografski muzej." pa na kraju "Dok čekaju na aukciju i novac od starog sanduka francuskog brenda, Aleksandr i Aleksandra zamijenili su sanduk limenim loncem..." - Pa ima li bar malo mozga taj ko prevodi ove članke? :)))))
Ja poslije svakog ovakvog teksta odem preroviti po podrumu... Vrijedi li šta stara Podravkina limenka?
@quayofrepose Slabo. Da je Ikar, dalo bi se pricat.
Pa i jes za kuruze