{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Parada ljepote u Sarajevu

S
25.3.2011. u 18:30
0
66
Parada ljepote u Sarajevu
0
Oko 50 modela iz cijele BiH došlo je u petak na generalni kasting u povodu održavanja revija dizajnerskih kolekcija na sedmici mode u Sarajevu, od 2. do 5. aprila.
Najboljima će se, dakle, pružiti prilika da rade revije na bh. sedmici mode u aprilu 2011, ali i mogućnost da se predstave ino modnim skautima koji dolaze iz Francuske, Turske, Grčke, te čak i Kine.

"Izuzetno smo zadovoljni odzivom, jer nam se putem interneta prijavilo više od 200 kandidata. Morali smo napraviti uži izbor od oko 50 modela, među kojima je znatno više djevojaka nego muškaraca, a raduje nas što među njima ima kvaliteta", kaže za Sarajevo-x.com Tanja Vujičić, PR agencije ABC Models iz Sarajeva, koja je i organizovala kasting, odnosno koja organizuje 26. Nivea BH Fashion Week početkom aprila u Sarajevu.

Vujičićeva je rekla da modeli koji nemaju prethodno iskustvo neće moći dobiti honorare poput već afirmisanih modela na predstojećoj modnoj reviji, ali je dodala da će oni eventualno moći potpisati i dugoročne ugovore sa agencijom ABC Models.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: