Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mislim da je mnogo uvredljivije što pakistanski nesrećnici rade za par dolara sedmično, i ginu u hiljadama...
Koliko kampanja protiv bijelaca postoji, to je smiješno. Ovo je dokaz koliko je današnja demokratija efikasna. Eve je diskriminacija osim ako je u pitanju ponižavanje bijelog hetero muškarca.
Uf, kolko je u svijetu djece koja se iskoristavaju, prvo krenut od Indije. Svaka cast dizajnerki, modeli su joj odlicni.:)
da je ovo neki amerikanac uradio bilo bi to skretanje paznje nama zaostalima na probleme u svijetu...ovako ne prolazi jer je pakistan u pitanju
u demokratskoj repuliblIci BiH prije par godina se predlagalo da po zakonu se ozvanici posao:sluga,potrcko i sl "profesije"!ludilo....
Izvor ? Link ?