Promo
152

Oriflame predstavio novi proizvod: Colour Stylist Ultimate ruž za usne

Šejla, Tatjana i Aida za Oriflame
Kvalitetan ruž za usne i mudro odabrana nijansa u skladu s vašim stilom naglasit će vašu ljepotu na sasvim poseban način.

Oriflame ima odgovor: nova, izuzetno kremasta formulacija The ONE Colour Stylist Ultimate ruža dat će neodoljiv pečat vašem stilu. Novi ruž dolazi u paleti od 24 uzbudljive i moderne nijanse, a zahvaljujući inovativnom obliku ovaj ruž omogućava besprijekornu definiciju i konture usana u samo jednom potezu. Eksperimentišite i isprobajte sve nijanse ili pronađite one koje savršeno odgovaraju baš vašoj nijansi tena: toploj, hladnoj ili neutralnoj.

Paleta Oriflame ruževa
Paleta Oriflame ruževa

"Tražili smo nijanse koje bi naglasile ljepotu naših lokalnih influenserki Tatjane, Aide i Šejle. Svoj dnevni i večernji look upotpunile su stručno odabranim nijansama make-up artista Maje Talović i u samo jednom potezu doživjele pravu transformaciju pred objektivom Edvina Kalića", poručili su iz Oriflamea.

Ko su Oriflame The ONE djevojke?

Tatjana Ikanović

Tatjana Ikanović
Tatjana Ikanović

Tatjana je u blogerskim krugovima poznata kao @turquoiselove9, a u životu je spojila naizgled nespojivo: pravo i umjetnost. Životni put je odveo ka pravnim naukama, a ljubav prema kreativnom, fotografiji, slikanju i modi, što je prati od djetinjstva i mladosti do danas.

"Instagram je ispunio moju želju da svu svoju kreativnost, posebno ljubav prema modi, podijelim i sa drugima. Pružio mi je mogućnost da radim s meni najdražim brendovima, da upoznam divne ljude iz cijele regije, da od saradnika mnogo naučim i to je ono na čemu sam najviše zahvalna. Neizostavne teme na mom blogu su i one vezane za kozmetiku. Oriflame, kao jedan od beauty brendova čije sam kataloge listala s mamom dok još o kozmetici nisam ništa ni znala, je bio moj logičan izbor i u ovom poslu. Izuzetno sam ponosna što sam dobila priliku da radim sa jednim od omiljenih beauty brendova i da nosim titulu njihovog ambasadora", rekla je Tatjana.

Za Oriflame kaže i da joj je pomogao da izađe iz svoje zone komfora. Na snimanju je imala priliku nositi So Blackberry tamnu nijansu ruža, za koju nikada nije vjerovala da bi je isprobala i da bi joj pristajala.

"Na snimanju sam nosila nijansu ruža koju nikad nisam nosila. I volim je! Mali korak van zone komfora, ali do uspjeha se dolazi malim, a sigurnim koracima. Kada oslobodiš želje svih ograničenja, tek tad počinjes da rasteš", objasnila je ona.

Aida Cvijetić

Aida Cvijetić
Aida Cvijetić

Aida Cvijetić (@aidacvijetic) je mama dva dječaka, radi u polju PR-a i uživa u tom poslu, a kako voli fotografiju, napravila je Instagram profil i sada je i uspješna influenserka koja pored porodičnih tema dosta priča i o kozmetici, modi i tretmanima za njegu lica. Moda je njena druga ljubav, a kažu da posjeduje poseban modni stil.

Šejla Ramović

Šejla Ramović
Šejla Ramović

Šejla Ramović (@ramoviceva) student je na masteru Menadžmenta informacijskih tehnologija na Ekonomskom fakultetu. Neki je nazivaju blogerom ili influenserom, ali za sebe kaže da samo uživa u modi, treningu, putovanjima i mogućnosti da sve to zabilježi lijepim fotografijama.

"Uživala sam biti dio snimanja sa super ekipom! Oduševljena sam slikama i videom koje smo napravili. Vjerujem da će se i vama svidjeti naša kampanja kao i The ONE Colour Stylist Ultimate ruževi za usne", poručila je Šejla.

Tatjana, Šejla i Aida za Oriflame
Tatjana, Šejla i Aida za Oriflame

Više informacija o The ONE Colour Stylist ruževima za usne i načinima kupovine, kao i jedinstvenom popustu za članove možete saznati više na web stranici Oriflame kozmetike u Bosni i Hercegovini.