Moda i ljepota
0

Oriflame kozmetika bh. akcija "Pomažemo zajedno"

Sarajevo-x.com
U skladu s Oriflame humanitarnim angažmanom pomoći djeci i lokalnim zajednicama Oriflame kozmetika BH uspješno je realizovala i privela kraju akciju "Pomažemo zajedno" za pomoć Pedijatrijskim klinikama Sarajeva i Banja Luke i prikupila ukupna sredstva donacije u visini od 24.000 KM.
  1. decembra 2010. na Oriflame kvartalnom sastanku, generalni direktor Oriflame kozmetike BH Mathias Jakobsson uručio je čekove vrijednosti od po 12.000 KM acc. prof. dr. Senki Mesihović – Dinarević, direktorici Pedijatrijske klinike u Sarajevu i dr. Stevanu Bajiću načelniku Klinike za dječiju hirurgiju Kliničkog centra Banjaluka.

Pedijatrijska klinika u Sarajevu, sredstva donacije će usmjeriti na kupovinu pedijatrijskog monitora za mjerenje krvnog pritiska DINAMAP PRO 100, dok će klinika u Banja Luci biti bogatija za aparat Holter ECG 24 – časovni.

Poštivanje ljudi i prirode temelj je našeg operativnog djelovanja i izražen u načinu na koji smo aktivni u društvu i okruženju, poručuju iz Oriflamea. Oriflame je humanitarno angažiran kroz brojne aktivnosti širom svijeta. Suosnivači smo World Childhood Foundation - Svjetske fondacije za pomoć ugroženoj djeci.

Kupovinom Oriflame proizvoda možete i sami dati svoj doprinos - i možete omogućiti nama da još i više pomažemo djeci.