|

FOTO
/
Organski proizvodi Acorelle stigli su na naše tržište

Organski proizvodi Acorelle stigli su na naše tržište
0
S
Sponzorirani članak
20.11.2012. u 15:00
0
komentara
0

dijeljenja
Organski proizvodi Acorelle stigli su na naše tržište
Organski certificirani proizvodi francuskog ekološki odgovornog brenda Acorelle odsad se mogu nabaviti i u Sarajevu.
Proizvodi za njegu beba (gel za tuširanje, vodica za pranje, ulje za masažu i balzam za bolne desni pri nicanju zubića), parfemi, toaletne vodice za prostor i odjeću te gelovi za tuširanje iz kolekcije Acorelle sadrže isključivo organske sastojke - aloe veru, ulje organski uzgojenih cvjetova narandže i badema, maslinovo i suncokretovo ulje, ekstrakt organske kamilice i bijelog šljeza, izvorsku vodu i drugo.


Ovaj brend garantuje inovativne formule i proizvode koji su pravi užitak za korištenje, ističu iz MakroVite, vodeće firme u BiH i pionira u distribuciji proizvoda sa ekološkim certifikatom, poznatijih kao organski proizvodi.


"Cilj MakroVite je plasiranje ekoproizvoda na BiH tržište i to onih najviše kvalitete, uzgojenih u skladu s međunarodnim standardima biološkog i organskog uzgoja. Pored ostalih nakvalitetnijih organskih prehrambenih proizvoda, dodataka prehrani, sredstava za čišćenje u domaćinstvu, kozmetike i literature, od sada Acorelle proizvode ekskluzivno možete naći u MakroVita organic prodavnicama na 5. spratu BBI centra (Ginger shop) i na Čengić-Vili, u ulici Fetaha Bećirbegovića 31 (MakroVita Centar)", ističu iz ove firme.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.