Osvanula rijetka fotka
16

Omiljenu zvijezdu serije "Baywatch" slava je uništila, danas izgleda neprepoznatljivo

D. J.
Foto: Imdb
Foto: Imdb
Zvijezda serije "Baywatch" Yasmine Bleeth tokom 90-ih slovila je kao seks-simbol uz ostale kolegice iz tada popularne serije, a danas živi daleko od očiju javnosti.

Yasmine se prije 10 godina povukla iz glume i od tada se rijetko pojavljuje u javnosti, no ove sedmice su je fotografi snimili u Los Angelesu.

U ležernom sportskom izdanju i s pomalo neurednom kosom danas 54-godišnja Yasmine daleko je od zanosne Caroline Holden, koju je utjelovila u kultnoj seriji.

Bivšu glumicu i manekenku slava je nažalost odvela u krivom smjeru.

Yasmine se nakon "Baywatcha" pojavila u nekoliko filmova, poput "Heaven or Vegas", "Cooming soon" i "Undercover Angel", no nije uspjela postići značajan glumački uspjeh.

Uslijedila je njezina borba s ovisnostima i 2000. godine prijavila se u kliniku za odvikavanje zbog ovisnosti o kokainu.

Godinu dana kasnije uhićena je zbog vožnje pod utjecajem opijata na autocesti u Michiganu, a policajci su joj tada u automobilu pronašli skriveni kokain. Pretragu su nastavili i u obližnjem hotelu u kojem je boravila, a tamo su našli još zaliha iste teške droge, kao i pribor za drogiranje.

Zbog svega navedenog Yasmine je završila na sudu, gdje je dobila dvogodišnju uvjetnu kaznu i 100 sati rada za opće dobro. Glumica je odmah priznala svoju krivicu.

"Krajem 1999. prestala sam nalikovati na sebe. Ranije sam bila djevojka s oblinama, ali onda sam i to izgubila. Prijatelji su mi govorili da izgledam kao izvanzemaljac, imala sam samo 49 kilograma", izjavila je tada.

Iako je izjavila da će se truditi držati podaleko od droga i opijata, kasnije je priznala da će ovisnost, koja je ostavila i fizičke posljedice, uvijek biti dio njenog života.