Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li mi neko objasniti koja je razlika izmedju mis planete zemlje i mis svijeta? Hvala. Jeb€m m@ter organizatorima ovih sranja.
Cuj 175, 53 kile? Gdje je to idealno, pa to je neuhranjeno!!! da ima jos 7 kg, bilo bi idealno
Ma moj je Edin s njom hodao jedno vrijeme, kaze smrdi joj iz usta Boze savucaj. Nego, mene interesuje kako ovo \"i Bosanka i Hercegovka\". Ja sam citao neke knjige i literature ali ovakvu glupost jos nigdje nisam procitao.
Cesttke! Ono sto mene interesuje je, da li joj je pica obrijana ili dlakava?
Koliko tačno ima ovih izbora za kur... pardon, Miss?
Ona je pretstavljala BIH, znaci Bosanka je. Nitko na Miss Earth ne pita za etnicko porijeklo! Koliko puta postanu naprimjer djevojke Turskog porijekla Miss Holandije ili Miss Njemacke. Na Miss Earth one pretstavljaju NL ili DE, dalje porijeklo nije bitno! Ti ili si glup ili nemas pojma.
dali kod nas vrede zakoni ko kod ostalih mus/lima/skiuh zemalja koji sljede cisti is/lam da ako je ja silujem ona se mora udati za mene ?
E neću tako. Odmah u hostel...:) Gdje je tu romantika? :)))))
nema savrsene mjere vec ima malse sise i velike guzove
Šta je ovo Ljubavni vrtuljak, aaaaaaaaa!!!!!
Najljepse zene na planeti su jednostavno iz Juzne Amerike. Za ovaj zakljucak ne treba nekakav Miss izbor. Kakve Bosanke......
Svaka čast curka!!! Čestitke!
@ Ona Ti si zena mog zivota. Sta radis sutra da nam iznajmim sobu u hostelu? Samo nek bude cista ostalo prepusti meni. Evo ti mail pa mi se javi: [email protected] PS Trebam li se ja obrijati
bilo bi bolje da svijet ocaravamo s naukom i pamecu al et haj
Joj da je meni naći momčinu koji se neće žaliti kad se ne obrijem...:)
Joj sto ja volim dlakave 3,14chke, rijetkost je danas to naci. sve je to obrijano, da mi je naci dlakavu ko da bi se rodio
ma hajde? Jel ona i Bosanka i Hercegovka? Kako to, majke vam?