Istaknula obline
27

Odvažno izdanje plus size manekenke: Ashley Graham u prozirnoj haljini na crvenom tepihu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ashley Graham privukla je pažnju odvažnom kombinacijom na prijemu povodom dodjele nagarada za ličnost godine 2022. koju organizuje magazin Time.

Plus size manekenka izgledala je zadivljujuće u blistavoj, prozirnoj mrežastoj haljini ispod koje je nosila samo crni donji veš.

Graham je mrežastu crnu haljinu sparila s crnim grudnjakom i vešom u istoj boji, a ovaj odjevni predmet je imao i kapuljaču. Ovo modno izdanje je upotpunila dijamantskim minđušama i ogrlicom.

Manekenka je birala glamuroznih smokey eye, frizuru inspirisanu stilom ih 90-ih s dva pramena izdvojena naprijed.

Ashley je na događaj stigla sa suprugom Justinom Ervinom, s kojim ima troje djece - dvogodišnjeg sina Isaaca i blizance Malachija i Romana, koji će sljedećeg mjeseca proslaviti svoj prvi rođendan.

Fotografije ovog upečatljivog izdanja Graham je podijelila na svom Instagram profilu, a ispod objave je u nizu komentara dobila brojne pohvale za svoj izgled te su je proglasili i "boginjom".

Manekenku mnogi prepoznaju kao ličnost koja promoviše "body positivity" i realan prikaz ljudskih tijela. Nedavno je na crvenom tepihu nosila haljinu koja je "otkrila" njene strije čime je oduševila mnoge.