New York
0

Održana spektakularna revija Victoria's Secreta

Sarajevo-x.com
Miranda Kerr
Za sinoćnju reviju Victoria's Secret potrošeno je 12 miliona dolara, ali je to bio spektakl kakav odavno nije bio priređen. Cijelu godinu je planiran jedan od najvažnijih događaja u New Yorku i na njemu je učestvovalo 38 najpoznatijih svjetskih supermodela. Prikazano je 69 različitih modela i ukupno 31 par anđeoskih krila po kojim je ovaj brend poznat.

Čast otvaranja revije pripala je južnoafričkoj ljepotici Candice Swanepoel sa ogromnim krilima i u kreaciji koja je inspirisana baletom. Na ovoj reviji uvijek učestvovale su neke od najboljih muzičkih zvijezda te se ove godine pojavio Kanye West, kao i Jay Z.

Jaya je iz prvog reda u publici bodrila njegova supruga Beyonce koja je, iako malo punija zbog trudnoće, sijala u bijeloj haljini, prenosi Daily Mail.

Adriana Lima je jedna od najprepoznatljivijih Anđela, kao i Miranda Kerr koja se u januaru porodila, ali izgleda fantastično.

Kerr je nosila grudnjak u vrijednosti od 2,5 miliona dolara sa 23-karatnim zlatom i Swarowski kristalima. Ovaj grudnjak potpisujue australijski dizajner Manik Mercian.

Alessandri Ambrosio je pripala čast da nosi Passion Play Fan krila koja su bila sedam godina u izradi. Ovo su najteža krila ikada napravljena za potrebe Victoria's Secret.

Pored mnogih slavnih ličnosti pojavio se i Adam, pjevač Maroon 5, čija je djevojka jedna od Viktorijinih anđela, Anne Vyalitsina.