|

Održana spektakularna revija Victoria's Secreta

Održana spektakularna revija Victoria's Secreta
0
S
Sarajevo-x.com
10.11.2011. u 14:14
12
komentara
0

dijeljenja
1/9 Miranda Kerr
2/9 Alessandra Ambrosio (Foto: Reuters)
3/9 Miranda Kerr (Foto: Reuters)
4/9 Doutzen Kroes (Foto: Reuters)
5/9 Adriana Lima (Foto: Reuters)
6/9 Doutzen Kroes (Foto: Reuters)
7/9 Foto: Reuters
8/9 Foto: Reuters
9/9 Foto: Reuters
Za sinoćnju reviju Victoria's Secret potrošeno je 12 miliona dolara, ali je to bio spektakl kakav odavno nije bio priređen. Cijelu godinu je planiran jedan od najvažnijih događaja u New Yorku i na njemu je učestvovalo 38 najpoznatijih svjetskih supermodela. Prikazano je 69 različitih modela i ukupno 31 par anđeoskih krila po kojim je ovaj brend poznat.
Čast otvaranja revije pripala je južnoafričkoj ljepotici Candice Swanepoel sa ogromnim krilima i u kreaciji koja je inspirisana baletom. Na ovoj reviji uvijek učestvovale su neke od najboljih muzičkih zvijezda te se ove godine pojavio Kanye West, kao i Jay Z.

Jaya je iz prvog reda u publici bodrila njegova supruga Beyonce koja je, iako malo punija zbog trudnoće, sijala u bijeloj haljini, prenosi Daily Mail.

Adriana Lima je jedna od najprepoznatljivijih Anđela, kao i Miranda Kerr koja se u januaru porodila, ali izgleda fantastično.

Kerr je nosila grudnjak u vrijednosti od 2,5 miliona dolara sa 23-karatnim zlatom i Swarowski kristalima. Ovaj grudnjak potpisujue australijski dizajner Manik Mercian.

Alessandri Ambrosio je pripala čast da nosi Passion Play Fan krila koja su bila sedam godina u izradi. Ovo su najteža krila ikada napravljena za potrebe Victoria's Secret.

Pored mnogih slavnih ličnosti pojavio se i Adam, pjevač Maroon 5, čija je djevojka jedna od Viktorijinih anđela, Anne Vyalitsina.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...