Kreativno i originalno
472

Odjevne kombinacije koje bh. influenseri nose na planinama prava su inspiracija

N. C.
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Mnogi bh. influenseri ljubitelji su zimskih sportova, u prvom redu skijanja te koriste slobodne trenutke uživajući u skijanju na Bjelašnici, Jahorini, Vlašiću i mnogim drugim planinama.

Dok jedni uživaju u zimskim sportovima drugi uživaju u čarima koje pružaju olimpijske ljepotice te vrijeme provode u šetnji ili ispijanju toplih napitaka u ugostiteljskim objektima.

Stoga su bh. planine od samog početka 2022. godina ispunjene posjetiocima, a mnogi su i u novu godinu ušli upravo na olimpijskim ljepoticama.

Trendseterice i na planini moraju biti "in" te njihove modne kombinacije privlače pažnu i mnogima su inspiracija. Iako kreiranje slojevitih modnih kombinacija nije nimalo lak zadatak, mnoge bh. influenserke u tome su neprikosnovene te ni po čemu ne zaostaju za svjetski poznatim influenserkama. Za pripadnicama nježnijeg pola ne zaostaju ni njihove muške kolege, čije outfiti su također inspirativni.

Vikend je pred vratima, a mnogi će slobodne dane iskoristiti da posjete bh. ljepotice. Ukoliko želite biti na planini zasjati u punom sjaju i odjenuti modernu kombinaciju nek vam inspiracija budu naši influenseri.

Skijaška odjela prvi su izbor za skijaške među influenserima, a oni iz godine u godinu imaju originalnije dezene, ali i krojeve. Međutim, tu su i kombinacije kapa, šalova i rukavica različitih dezena. Također, ove godine su popularne i trenerke u kompletu, a česte su u fluorescentnim tonovima.

Ukoliko nemate inspiraciju prlikom odabira odjeće za planinu zavirite na profile bh. influensera zasigurno ćete naći ideju za sebe.