Moda i ljepota
7

Obojite ljeto lakovima za nokte iz Avona

Godišnje doba koje je nedavno pokucalo na vrata, dugo očekivano ljeto, idealno je vrijeme da preplanuli ten ukrasimo bojama koje tokom hladnijih mjeseci izbjegavamo.

Jedan od najpopularnijih ženskih beauty proizvoda, lak za nokte, od Kine preko Indije, Srednjeg Istoka i Sjeverne Afrike došao je u Europu ranije nego što biste pomislili, ali je tek u prošlom vijeku dobio momentum koji vidimo i danas. Ljeto je idealno vrijeme za igru s lakovima za nokte. Napokon možemo isprobati sve one nijanse koje bi bile "previše" zimi.

Prije nego što krenete u novu avanturu, ovo su najvažnije smjernice: nemojte bježati od eksperimenata kada je u pitanju manikura. Manikura je odličan način da pokažete svoj stil. Probajte najmodernije boje, ali pri tome imajte na umu da savršena manikura, jednostavna ili odvažna, počinje njegovanim i jakim noktima. Zbog ovoga i njegujte nokte profesionalnim proizvodima sa učinkovitim sastojcima.

Avon je pripremio sjajnu igru intezivnih boja koje ne osjetite, ali ih osjećate uz nove Gel Shine lakove za nokte. Profesionalni efekt postići ćete u svom domu poigravajući se sa čak 20 različitih nijansi, od nježnih pastelnih (vjerovatno najpopularnije boje ikada) do potpuno razigranih, sjajnih ili bisernih boja (za vašu strastveniju stranu).

Nova formula Avonovih Gel Shine lakova za nokte sadrži njegujuća omega ulja i daje intezivnu boju u samo jednom sloju sa još više sjaja. Šest je novih nijansi idealnih za ovu sezonu koje možete pronaći pod jedinstvenim nazivima: Mint To Be, Rain Washed, Citronized, Emerald City, Sapphired Up i Orange You Crazy. Za još duže trajanje boje, zaštitu i sjaj tu je i top coat završni lak za nokte.

Isprobajte paletu boja sjajnih lakova za nokte kojima nećete moći odoljeti! Više informacija potražite u Avon brošuri ili na www.avon.ba.