Ceremonija održana u Londonu
0
Nova Miss svijeta je Ivian Sarcos iz Venecuele
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu da one nase nije bilo ni medu 113
Jao clanka. Pa, ima li i jedna recenica o tome ko je predstavljao nas, kako su se plasirale ljepotice iz susjednih zemalja???
Bosna i Hercegovina nije ni ucestvovala na izboru ove godine!!
lijepa jeste, ali najljepsa na svijetu nije :)
vidim da se novinari nisu sjetili napisati, pa da kazem: nasa je tamo-negdje oko stota, a na skroz zadnjem mjestu je jedna bliska susjeda- pogodite koja :))) sto se tice izbora ljepote i ovih sto zamjeraju muskima sto traze lijepe zene zelim reci da malo grijese.. jer tu ima i puno logike. traze svojoj djeci lijepu majku i lijepe gene ;P kako bi vama bilo da vam je otac nasao neku rugobu radi \"dusevnih vrijednosti i da ste svu ruznocu naslijedili od nje. eee , treba razmisliti o svemu sta se kome zamjera i zasto to mozda ima smisla ;)
to je kad kopiraju clanak od djogine srne. kad miss republike srpske bude na ovom takmicenju onda ce i objaviti kako je ona zavrsila. a ovako....iako je missica anamonjihova, njih to ne zanima jer nastupa kao prestavnica miss BiH. a neka je svaka cast ovom sajtu od koga prepisuju. isto ko kad su prepisali i stavili clanak o agresiji armije BiH na JNA u sarajevu i dobrovoljackoj. fuj!
nema ni rijeci o nasoj jer su sigurno prekopirali clanak :s inace, zasto ovo niko nije prenosio, obicno bude na tv-u...sad sam proguglala nasu, i lijepa mi je, lici mi na adrianu limu :D ako se ne zna poredak osim prvih 15, kako hrvati znaju da je njihova zadnja
OVO JE SAMO DOKAZ STA ZAPAD I MUSKARCI ZELE OD ZENA NE DA SU PAMETNE I DOBRE NITI MAJKE NITI SUPRUGE VEC SAMO DA SU LIJEPE I DA MUSKI IMAJU NA CEMU SVOJE STRASTI ISTRESATI DA NIJE TAKO ONDA BI BILO NATJECANJE U NECEM DRUGOM A NE LJEPOTI KOME TREBA LJEPOTICA AKO CES SAMO PATITI RADI NJE?
VENECUELA ,KOMUNIZAM ,MA TO JE PRAVA STVAR VIDI TE KOMUNISTICHKE LJEPOTE STO JE HUGO CHAVEZ ODHRANIO
kad je zadnji put neka nasa muslimanka bila mis
Ova Filipinka izgleda k\'o transvestit. :)
ovi izbori miss svijeta sluze samo bogatasima da sebi nadju nove izvore ljubavnica iliti vraku ..
aferim...mlada
Vidju Ive,vidju je..
da te chicha kalajishe od koljena pa navishe :)
Nevezano za ovo. JEST ONA NA REKLAMI ZA OVE DIVA CIGARE AKRAP ŽEŠĆI, šta je ono :S.. kćerka nečija garant. Ni photoshop joj nije pomogao..fuj.Svuda po gradu -.- akrap-.-
odero bi je ko siroce napolitanku :D