|

Nova Miss Engleske je vojno lice

Nova Miss Engleske je vojno lice
0
S
Sarajevo-x.com
7.11.2009. u 08:34
11
komentara
0

dijeljenja
Nova Miss Engleske je vojno lice Katrina Hodge
Nakon afere sa prvoizabranom misicom Engleske, Rachel Christie i oduzimanja njene krune zbog učešća u tuči u jednom baru, ova prestižna titula pripala je jednoj neobičnoj dami - Katrini Hodge, po zanimanju vojnom licu.
U saopštenju koje je sada već bivša misica uputila organizatorima takmičenja stoji da se sada želi fokusirati na popravljanje vlastitog imidža, javlja Telegraph. Ona je osumnjičena da je protekle sedmice učestvovala u tuči u noćnom klubu u Manchesteru.

Nakon svega zaključeno je da će na finalu izbora za Miss svijeta Englesku u Johannesburgu predstavljati desetarka britanske armije. Takmičenje je planirano za 12. decembar.

Nova misica višestruko je nagrađivana za hrabrost, a bila je na zadatku i Basri, gdje je dobila nadimak "Borbena Barbie". Na drugoj strani, predstavljala je modnu marku La Senza i njihovo moderno rublje u kampanji "Face of the Armed Forces".

Marketing menadžerica ove kompanije istakla je za Hodgeovu: "Ne samo da je apsolutno sjajna, već je i inteligentna, inspirativna mlada žena koja za svoju zemlju odrađuje izuzetan posao."
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...