Nova Max Factor Clump Defy maskara za novi volumen vaših trepavica

S
Sponzorirani članak
1.2.2013. u 10:04
0
Nova Max Factor Clump Defy maskara za novi volumen vaših trepavica
0
Nova Clump Defy Voluminising maskara omogućava da ponovljenim potezima četkice postignete 200% više volumena, a pritom zadržite predivno razdvojene i definirane trepavice s 0% grudvica.
To je moguće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji izrade četkice. Ova četkica je prva ikad proizvedena za nanošenje maskare bez grudvica. Ravnomjerno i gusto raspoređene bodljice na četkici zaustavljaju grudvice i prije nego se formiraju, te definiraju i razdvajaju trepavice, dok postupak nanošenja maskare osigurava megavolumen i visoko kvalitetan učinak.

Trenutno, žene moraju birati između megavolumena i grudvica, jer dok nanose nove slojeve maskare gube definiciju trepavica i raste broj grudvica, pri čemu moraju koristiti različite metode da se riješe grudvica. S novom Clump Defy Volumising maskarom, grudvice su stvar prošlosti – trepavice su savršeno definirane u megavolumenu koji morate primijetiti. Jer, svaka trepavica se računa.

"Žene ne bi nikada trebale praviti kompromis oko izgleda trepavica, a sada i ne moraju – ova nova maskara nudi kontrolu nad grudvicama tako da možete postići volumen i definirane trepavice s nekoliko jednostavnih poteza", kazala je Pat McGrath, direktorica za kreativni dizajn Max Factor Global.

Na koji vam način ova četkica garantira megavolumen?

Pakovanje – kvalitetno pakovanje čuva četkicu i sadržaj maskare, kako bi očuvalo svježinu;
Precizno raspoređene bodljice – prostor između bodljica je manji nego na prosječnoj četkici, što sprečava formiranje grudvica i njihovo prenošenje na trepavice, te omogućava ponovljene poteze i ponovno nanošenje sa nula grudvica, uz definisanje i razdvajanje trepavica;
Dizajn koji grli trepavice – redefinirana, zaobljena zona na četkici grli trepavice i osigurava im ujednačeni volumen.

Clump Defy formula, sa sastojcima poput voska i gline, stvara fleksibilni sloj koji dopušta ponovljene poteze sve do postizanja mega volumena. S obzirom na to da se ne stvaraju grudvice, svoj izgled možete jednostavno osvježiti tokom dana ili večeri, jer Clump Defy Voluminising maskara garantuje trepavice bez grudvica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: