{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova Max Factor Clump Defy maskara za novi volumen vaših trepavica

S
1.2.2013. u 10:04
0
Nova Max Factor Clump Defy maskara za novi volumen vaših trepavica
0
Nova Clump Defy Voluminising maskara omogućava da ponovljenim potezima četkice postignete 200% više volumena, a pritom zadržite predivno razdvojene i definirane trepavice s 0% grudvica.
To je moguće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji izrade četkice. Ova četkica je prva ikad proizvedena za nanošenje maskare bez grudvica. Ravnomjerno i gusto raspoređene bodljice na četkici zaustavljaju grudvice i prije nego se formiraju, te definiraju i razdvajaju trepavice, dok postupak nanošenja maskare osigurava megavolumen i visoko kvalitetan učinak.

Trenutno, žene moraju birati između megavolumena i grudvica, jer dok nanose nove slojeve maskare gube definiciju trepavica i raste broj grudvica, pri čemu moraju koristiti različite metode da se riješe grudvica. S novom Clump Defy Volumising maskarom, grudvice su stvar prošlosti – trepavice su savršeno definirane u megavolumenu koji morate primijetiti. Jer, svaka trepavica se računa.

"Žene ne bi nikada trebale praviti kompromis oko izgleda trepavica, a sada i ne moraju – ova nova maskara nudi kontrolu nad grudvicama tako da možete postići volumen i definirane trepavice s nekoliko jednostavnih poteza", kazala je Pat McGrath, direktorica za kreativni dizajn Max Factor Global.

Na koji vam način ova četkica garantira megavolumen?

Pakovanje – kvalitetno pakovanje čuva četkicu i sadržaj maskare, kako bi očuvalo svježinu;
Precizno raspoređene bodljice – prostor između bodljica je manji nego na prosječnoj četkici, što sprečava formiranje grudvica i njihovo prenošenje na trepavice, te omogućava ponovljene poteze i ponovno nanošenje sa nula grudvica, uz definisanje i razdvajanje trepavica;
Dizajn koji grli trepavice – redefinirana, zaobljena zona na četkici grli trepavice i osigurava im ujednačeni volumen.

Clump Defy formula, sa sastojcima poput voska i gline, stvara fleksibilni sloj koji dopušta ponovljene poteze sve do postizanja mega volumena. S obzirom na to da se ne stvaraju grudvice, svoj izgled možete jednostavno osvježiti tokom dana ili večeri, jer Clump Defy Voluminising maskara garantuje trepavice bez grudvica.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: