Uvijek je u trendu
85

Nose je i svjetske zvijezde: Džejla Ramović oduševila haljinom u boji koja je hit sezone

L. R.
Džejla Ramović (Foto: Instagram)
Džejla Ramović (Foto: Instagram)
Mlada bh. pjevačica Džejla Ramović novom haljinom još jednom je pokazala da je modna ikona.

Džejla Ramović danas je oduševila svoje pratitelje na Instagramu novom objavom i još jednom pokazala da je modna ikona, prikupivši tako više od 20.000 lajkova u samo dva sata.

Naime, ona je putem svog Instagram profila objavila novu fotografiju na kojoj pozira u kratkoj haljini, čija je boja hit sezone. Naravno, radi se o rozoj boji, koja se od ljetos ne prestaje nositi na svjetskim modnim pistama, ali i na crvenim tepisima, a sve to zahvaljujući filmu "Barbie", koji je obilježio filmsku industriju u 2023. godini.

Ova boja postala je zaštitni znak glumice Margott Robbie, a nosile su je i svjetske zvijezde poput Ryana Goslinga, Due Lipe, Billie Eilish i Jennifer Lopez.

Haljina u kojoj je Džejla pozirala je kreacija modnog brenda Mykash u vlasništvu dizajnerice Jelene Mikašinović, a kojeg pjevačica rado bira za sve bitne događaje.

Inače, kombinezon u sličnoj nijansi nosila je i na 80. izdanju Filmskom festivalu u Veneciji, a riječ je o kreaciji srbijanskog brenda Lavani Couture. Tom prilikom, francuski Vogue uvrstio je bh. pjevačicu na listu najbolje odjevenih na kojoj su se našle svjetske zvijezde poput Adriane Lime, Carle Bruni, Barbare Palvin te Patricka Dempseya.