Nomasvello daruje svoje klijente povodom pete godišnjice rada u BiH

Sponzorirani članak
27.11.2015. u 10:58
3
0
Nomasvello daruje svoje klijente povodom pete godišnjice rada u BiH
3
Nomasvello daruje svoje klijente povodom pete godišnjice rada u BiH
Svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje ovih dana slavi pet godina rada u Bosni i Hercegovini, te pod motom "Za našu godišnjicu rada, dajemo vam dvostruko više!" velikodušno daruje svoje klijente.
Nomasvello, svjetski poznat franšizni lanac osnovan 2007. godine u Španiji, prije pet godina otvorio je vrata svog prvog specijalizovanog centra u Sarajevu. Svojim učinkovitim tretmanima fotoepilacije i fotopodmlađivanja ubrzo je pridobio klijente i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine (Mostar, Banja Luka, Zenica, Tuzla, Doboj, Goražde, Bijeljina).

Povodom pet godina rada, Nomasvello velikodušno daruje svoje sadašnje i buduće klijente u okviru promocije “Za našu godišnjicu rada, dajemo vam dvostruko više!” koja traje do 5. 12. 2015. godine u svim centrima širom Bosne i Hercegovine.
Novi klijenti moći će da uživaju u popustu od 50% na paket od dvije različite zone na istoj sesiji. Sadašnji klijenti će moći da iskoriste jedinstvenu “1+1” opciju, odnosno, bit će darovani jednom besplatnom sesijom ili novim tretmanom na nekoj novoj zoni za svaku zonu/sesiju koju budu radili tokom trajanja promocije. Svi detalji vezani za promociju se mogu pronaći na web stranici.

Nomasvello zaista daje dvostruko više!


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: