|

No+Vello© vam poklanja 50 posto popusta za sesiju

No+Vello© vam poklanja 50 posto popusta za sesiju
0
S
Sponzorirani članak
15.11.2011. u 07:55
0
komentara
0

dijeljenja
No+Vello© vam poklanja 50 posto popusta za sesiju
Ove jeseni pokažite svojim prijateljima ko je najbolji. Dovedite prijatelja ili prijateljicu u centar No+Vello i dobit ćete 50 posto popusta za vašu zonu/sesiju.
Neželjene dlake na licu i tijelu mogu biti traumatične za žene i muškarce. Većina metoda koje su danas dostupne ne nude dugotrajno rješenje i mogu biti bolne i skupe.

No+Vello© za razliku od drugih centara nudi rješenje. Fotoepilacijom u centru No+Vello© možete reći zbogom neželjenim dlakama i uživati u glatkoj i zdravoj koži iz dana u dan. IPL fotoepilacija je trenutno najučinkovitiji tretman, bezbolan je, a možete ga dobiti po jedinstvenoj uniseks tarifi od samo 40KM po zoni i sesiji.

Tretmani se provode kroz jedinstvenu IPL tehnologiju zasnovanu na pulsirajućoj svjetlosti sa modernim sistemom rashlađivanja, koja daje odlične rezultate na različitim dijelovima tijela.

No+Vello© je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje kože sa preko 1.200 centara u 14 zemalja i to u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugalu, Brazilu, Meksiku, Poljskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Gruziji, Švicarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Bosni i Hercegovini i Venezueli.

Radi se o inovativnom pojmu poslovanja koji je revolucionirao sektor estetike jer je ponudio jedinstvenu uniseks tarifu od samo 40KM po sesiji i zoni.

Cilj No+Vello© je popularizirati fotoepilaciju, aktivnost velike potražnje koja je do sada bila namijenjena samo visokopozicioniranom društvu zbog njene cijene.

U Sarajevu postoje dva takva centra i to u ulici Zmaja od Bosne 52A (Općina Novo Sarajevo) i Pehlivanuša 2 (Općina Stari Grad), a u Mostaru je centar u ulici Rade Bitange 20.

Za više informacija pozovite broj 033 718 555 te se i sami uvjerite u učinkovitosti fotoepilacije i fotopodmlađivanja.

Više od 500.000 klijenata je probalo njihove tretmane, zašto ne biste i vi!
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.