No+Vello slavi 5 godina rada u Bosni i Hercegovini

Klix.ba
23.11.2015. u 09:33
82
7
No+Vello slavi 5 godina rada u Bosni i Hercegovini
82
No+Vello slavi 5 godina rada u Bosni i Hercegovini
Prije 5 godina, u Sarajevu je otvoren prvi Nomasvello (No+Vello©) specijalizovani centar za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Danas postoji 9 centara u 8 gradova širom Bosne i Hercegovine.
Nomasvello je kompanija koja je osnovana u Španiji 2007. godine. Ubrzo nakon osnivanja, doživjela je rast ne samo na teritoriji Španije, nego i šire i to putem franšiznog modela poslovanja. Kompanija je prenijela svoju ekspertizu na međunarodni nivo i ubrzo se desila rapidna ekspanzija. Danas, Nomasvello glasi za svjetskog lidera u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Posluje u 16 zemalja sa preko 1000 centara. Nomasvello je revolucionirao tržište uvođenjem jedinstvene tarife za tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja uz korištenje IPL tehnologije (tehnologija intenzivne pulsirajuće svjetlosti).

Uporedo sa međunarodnom ekspanzijom, Nomasvello neumorno radi na uvođenju nove tehnologije i tretmana koji se baziraju na toj tehnologiji. Nomasvello centri pored IPL tehnologije, također raspolažu tretmanima koji se baziraju na korištenju LED tehnologije (LED diode) u okviru +estethic programa za tretmane lica i tijela, kao i izbjeljivanje zuba; ultrazvučne i galvanske energije u okviru Proskin programa za čišćenje lica, kao i na razvoju lepeze vrhunskih kozmetičkih proizvoda koji dopunjuju spomenute tretmane. Posljednja novina jeste uvođenje Woodove lampe u poslovanje što će omogućiti utvrđivanje tipa kože na licu mjesta, te preporuku adekvatnih personaliziranih tretmana i kozmetičkih proizvoda za njegu kože koji će pomoći u ostvarivanju željenih rezultata. Pored svoje jedinstvene tarife i inovativne tehnologije, Nomasvello se prepoznaje i po brizi za svoje klijente, te svaki korak koji poduzima ide u smjeru prilagođavanja tretmana potrebama klijenata i pružanja kompletne njege lica i tijela.

Što se tiče Bosne i Hercegovine, prvi centar je otvoren 2010. godine u Sarajevu, a ubrzo poslije toga su otvoreni centri u Mostaru, Banja Luci, Zenici, Tuzli, Doboju, Goraždu, Bijeljini i još jedan centar u Sarajevu. Nomasvello klijenti su se brzo uvjerili u kvalitet tretmana, a o tome svjedoči i podatak da je do sada kroz centre prošlo preko 15 000 klijenata. Ukupno je u Nomasvello centrima zaposleno 27 osoba koje su prošle specijalizovanu obuku kako bi mogle sprovoditi tretmane.

U Nomasvello centrima u Bosni i Hercegovini će u narednom periodu biti uvedena već spomenuta Woodova lampa koja će omogućiti sprovođenje niza tretmana prilagođenih potrebama svakog klijenta, kao i široka lepeza kozmetičkih proizvoda vrhunske kvalitete za svaki pojedinačni tip kože.
Također, No+Vello stalno traži nove partnere u Bosni i Hercegovini koji žele da se pridruže ovom perspektivnom franšiznom lancu. Pored otvaranja specijalizovanog No+Vello centra u regijama ili zonama koje ispunjavaju demografske uslove, također postoji mogućnost i formiranja No+Vello Pointa unutar postojećeg poslovanja, kao što je to slučaj sa Goraždom. Na korporativnoj stranici se mogu pronaći sve informacije o tome kako se pridružiti ovom lideru na tržištu.

I za kraj, Nomasvello je u ovom slavljeničkom periodu pripremio posebnu promotivnu ponudu za nove, ali i za svoje vjerne klijente. Promocija pod nazivom "Za našu godišnjicu rada, dajemo vam dvostruko više!" bit će aktivna u periodu od 23.11. do 05. 12. 2015. godine. Svi detalji promocije se mogu pronaći na Web stranici.


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: