{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


No+Vello slavi 5 godina rada u Bosni i Hercegovini

23.11.2015. u 09:33
82
7
No+Vello slavi 5 godina rada u Bosni i Hercegovini
82
No+Vello slavi 5 godina rada u Bosni i Hercegovini
Prije 5 godina, u Sarajevu je otvoren prvi Nomasvello (No+Vello©) specijalizovani centar za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Danas postoji 9 centara u 8 gradova širom Bosne i Hercegovine.
Nomasvello je kompanija koja je osnovana u Španiji 2007. godine. Ubrzo nakon osnivanja, doživjela je rast ne samo na teritoriji Španije, nego i šire i to putem franšiznog modela poslovanja. Kompanija je prenijela svoju ekspertizu na međunarodni nivo i ubrzo se desila rapidna ekspanzija. Danas, Nomasvello glasi za svjetskog lidera u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Posluje u 16 zemalja sa preko 1000 centara. Nomasvello je revolucionirao tržište uvođenjem jedinstvene tarife za tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja uz korištenje IPL tehnologije (tehnologija intenzivne pulsirajuće svjetlosti).

Uporedo sa međunarodnom ekspanzijom, Nomasvello neumorno radi na uvođenju nove tehnologije i tretmana koji se baziraju na toj tehnologiji. Nomasvello centri pored IPL tehnologije, također raspolažu tretmanima koji se baziraju na korištenju LED tehnologije (LED diode) u okviru +estethic programa za tretmane lica i tijela, kao i izbjeljivanje zuba; ultrazvučne i galvanske energije u okviru Proskin programa za čišćenje lica, kao i na razvoju lepeze vrhunskih kozmetičkih proizvoda koji dopunjuju spomenute tretmane. Posljednja novina jeste uvođenje Woodove lampe u poslovanje što će omogućiti utvrđivanje tipa kože na licu mjesta, te preporuku adekvatnih personaliziranih tretmana i kozmetičkih proizvoda za njegu kože koji će pomoći u ostvarivanju željenih rezultata. Pored svoje jedinstvene tarife i inovativne tehnologije, Nomasvello se prepoznaje i po brizi za svoje klijente, te svaki korak koji poduzima ide u smjeru prilagođavanja tretmana potrebama klijenata i pružanja kompletne njege lica i tijela.

Što se tiče Bosne i Hercegovine, prvi centar je otvoren 2010. godine u Sarajevu, a ubrzo poslije toga su otvoreni centri u Mostaru, Banja Luci, Zenici, Tuzli, Doboju, Goraždu, Bijeljini i još jedan centar u Sarajevu. Nomasvello klijenti su se brzo uvjerili u kvalitet tretmana, a o tome svjedoči i podatak da je do sada kroz centre prošlo preko 15 000 klijenata. Ukupno je u Nomasvello centrima zaposleno 27 osoba koje su prošle specijalizovanu obuku kako bi mogle sprovoditi tretmane.

U Nomasvello centrima u Bosni i Hercegovini će u narednom periodu biti uvedena već spomenuta Woodova lampa koja će omogućiti sprovođenje niza tretmana prilagođenih potrebama svakog klijenta, kao i široka lepeza kozmetičkih proizvoda vrhunske kvalitete za svaki pojedinačni tip kože.
Također, No+Vello stalno traži nove partnere u Bosni i Hercegovini koji žele da se pridruže ovom perspektivnom franšiznom lancu. Pored otvaranja specijalizovanog No+Vello centra u regijama ili zonama koje ispunjavaju demografske uslove, također postoji mogućnost i formiranja No+Vello Pointa unutar postojećeg poslovanja, kao što je to slučaj sa Goraždom. Na korporativnoj stranici se mogu pronaći sve informacije o tome kako se pridružiti ovom lideru na tržištu.

I za kraj, Nomasvello je u ovom slavljeničkom periodu pripremio posebnu promotivnu ponudu za nove, ali i za svoje vjerne klijente. Promocija pod nazivom "Za našu godišnjicu rada, dajemo vam dvostruko više!" bit će aktivna u periodu od 23.11. do 05. 12. 2015. godine. Svi detalji promocije se mogu pronaći na Web stranici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: