{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


No+Vello je otvorio još jedan centar za fotoepilaciju

S
26.5.2011. u 13:06
0
27
No+Vello je otvorio još jedan centar za fotoepilaciju
0
Svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje otvorio je još jedan centar u BiH, u ulici Pehlivanuša br.2 u Sarajevu. Riječ je o franšiznom lancu koji ima preko 1.000 centara u 12 zemalja.
No+Vello stvorena je sa idejom da bude prva firma koja je isključivo specijalizovana za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje i to sa jedinstvenom tarifom: 40KM po sesiji i zoni.

Za to koristi uređaje fotoepilacije IPL (pulsirajuća svjetlost visokog intenziteta) zadnje generacije koji omogućuju tretiranje bilo koje vrste kože i dlake. Radi se o bezbolnoj, sigurnijoj i jednostavnoj tehnici koja uklanja dlačice na bilo kojem dijelu tijela, dobivajući na kraju depilaciju koja je efektivna, dugotrajna, superiorna i ni u čemu slična metodama depilacije koje su nam bile poznate do sada.

Cilj No+Vello je popularizirati fotoepilaciju, aktivnost velike potražnje koja je do sada bila namijenjena samo visoko pozicioniranom društvu radi njene cijene. Radi se o tržištu koji je u stalnom porastu jer je svaki put sve više osoba koje traže tu vrstu usluge.

Preduzeće je prisutno u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugalu, Brazilu, Meksiku, Bugarskoj, Poljskoj, Ruminiji, Gruziji, Švicarskoj i Bosni i Hercegovini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: