Život bez dlaka je moguć!
0

No+Vello je otvorio još jedan centar za fotoepilaciju

Sponzorirani članak
Svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje otvorio je još jedan centar u BiH, u ulici Pehlivanuša br.2 u Sarajevu. Riječ je o franšiznom lancu koji ima preko 1.000 centara u 12 zemalja.

No+Vello stvorena je sa idejom da bude prva firma koja je isključivo specijalizovana za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje i to sa jedinstvenom tarifom: 40KM po sesiji i zoni.

Za to koristi uređaje fotoepilacije IPL (pulsirajuća svjetlost visokog intenziteta) zadnje generacije koji omogućuju tretiranje bilo koje vrste kože i dlake. Radi se o bezbolnoj, sigurnijoj i jednostavnoj tehnici koja uklanja dlačice na bilo kojem dijelu tijela, dobivajući na kraju depilaciju koja je efektivna, dugotrajna, superiorna i ni u čemu slična metodama depilacije koje su nam bile poznate do sada.

Cilj No+Vello je popularizirati fotoepilaciju, aktivnost velike potražnje koja je do sada bila namijenjena samo visoko pozicioniranom društvu radi njene cijene. Radi se o tržištu koji je u stalnom porastu jer je svaki put sve više osoba koje traže tu vrstu usluge.

Preduzeće je prisutno u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugalu, Brazilu, Meksiku, Bugarskoj, Poljskoj, Ruminiji, Gruziji, Švicarskoj i Bosni i Hercegovini.