Prepoznatljiva brineta
45

Nina Badrić se prisjetila kako je izgledala kao plavuša: Opet plava ili ne?

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska pjevačica Nina Badrić na svojim profilima na društvenim mrežama prisjetila se kako je izgledala kao plavuša te zatražila savjet da li da ponovo mijenja boju kose.

Nina je već godinama prepoznatljiva po smeđoj kosi, a dok je mijenjala dužinu i oblike frizura boja je ostala ista. 2015. godine sve je iznenadila nakon što se ofarbala u plavo, a čini se da Nini opet nedostaju plavi uvojci.

Na svom Instagram i Facebook profilu podijelila je niz fotografija na kojima ima plavu kosu te je potražila savjet od obožavatelja.

"Opet plava ili ne? Pitanje je sad", napisala je u opisu fotografija.

U komentarima ispod objave bilo je različitih mišljenja, a dominirali su oni koji su pjevačicu poistovjetili s tamnijom kosom te su bili protiv promjene.

Uzevši u obzir da je njen fizički izgled često bio tema pisanja u medijima, Nina je u ranijem intervjuu za Klix.ba spomenula da se preporodila otkako je postala vegetarijanka.

"Moja ishrana se sada bazira na žitaricama, voću i povrću i sviđa mi se ova promjena. Bistra sam, snažna i svjesna. Ono što me najviše iznenadilo je to da mi meso uopće ne fali. Doduše, ponekad se zaželim ćevapa, ali ih više ne jedem. Vidljiva je promjena, koža mi je zablistala", kazala je.

Alkohol ne pije često. Samo nekoliko puta godišnje se počasti čašom crnog vina.