Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje kuka, nidje struka, ni cice... ni gu.zice...Prava taraba! Kada ce muskarci izabrati najljepsu djevojku, a ne gay-evi?!
...samo smireno, disat\'...ne zamišljat\' :)
meni žena stoji iza ledja dok čitam ovu vijest tako da joj ja ne bih ništa jedino bi bi je zaggrnuo da se dijete ne prehladi
franjo57; Neke djevojke koliko god bile mrsave opet mogu imati velik struk zbog toga sto su im kosti siroki a nece nijedna zbog tebe vaditi koste ;) Nisu sve isto gradjene.
Zasto muskarci u zadnje vrijeme samo gledaju dali ima guzu i grudi ? Pa ne znaci ako ima to dvoje da ima dobro tijelo i mnoge djevojke imaju grudi i guzu od debljine a ne prirode ;) I kad nadjete neku djevojku koju ce te zavoljeti pa neces joj sisi reci \"Volim te\" vec faci ! Faca ostaje ista a tijelo se mjenja ;) Zapamtite to !
Istina je u Beogradu imas boli glava, i ja sam dosao da studiram ovde, i to je jedan od razloga zato sto ostajem ovde, za svakog po nesto, ja se najvise palim na one sa kratkom kosom, urbane, sa BG naglaskom, ufff :))
Najljepsa? Kakva glupost... Lijepa, jeste.. ali nista posebno.. Ovakvih 100 carsijom prodje u 5 minuta... Ko ovo bira? Neki koji voli da ga prima?
ima dosta boljih, al et
bes ti zensko bez oblina...vodeci se tim pravilom ova pada u vodu..
Mnogo bolje, mnogo sam vidjela po ulicama Beograda...posjetiti Gentlemans choice GC...
Šta, u Smrdiji se traveri mogu prijavljivati na izbore za Miss???
imal tu struka? kakva je to zena bez struka? vidi kako je nabildala listove nogu....
Ne svidja mi se...inace ne volim plavuse..
Poder\'o bi je k\'o Focak rodni list
@commi jasta sam... slatko sam joj spuc\'o DENIED!!!
Lijepa, zaista! Nesto izmedju Claudia Schiffer i Jessica Simpson. I koga interesuje sta studira - ovo je takmicenje ljepote, a ne visokog obrazovanja. Opustite se.
@taraba ...pa, jesi li je \"ozvaničio\" :)