Jednostavno rješenje
18

Neobičan trik kojim ćete raširiti preuske farmerke: Sve što je potrebno je tuširanje

N. O.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Korisnica TikToka Lily Schoknecht s pratiteljima na ovoj društvenoj mreži podijelila je neobičan trik koji će vam pomoći da raširite preuske farmerke, a sve što vam treba je tuširanje.

Pretjerano uske farmerke mogu utjecati na vaše samopouzdanje, a istovremeno biti veoma neudobne za nošenje.

Međutim, korisnica TikToka podijelila je "recept" njene bake zahvaljujući kojem nećete morati baciti ili mijenjati preuske pantalone, a sve što je potrebno je tuširanje.

Lily Schoknecht na snimku objašnjava kako je kupila farmerke u veličini 10 koja nije njena uobičajena veličina te da su joj bile prečvrste i preuske za nošenje.

Međutim, njena baka imala je rješenje za to te joj je savjetovala da se istušira u farmerkama i da ih potom nosi po kući i pusti da se osuše na zraku.

@bug318_ GUYS THIS IS HUGE !!!! #sustainablefashion #sustainable #showerinyourjeans #trusttheprocess ♬ original sound - Bug318_

"Očajna sam, zaljubljena sam u ove farmerke pa sam to uradila sinoć i istuširala sam se. Jutros sam ih obukla nakon sušenja na zraku i savršeno su pristajale", ispričala je Lily.

Nazivajući to "održivim trikom godine", Schoknecht savjetuje svima koji imaju preuske farmerke da probaju.

Na pitanje da li je trik bila ideja njene bake ili je stara "legenda", Lily je rekla da su njena baka i njena sestra to radile sa kantom tople vode, ali su otkrile da je tuširanje lakše.