Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavljam da ce tu da prime djeca prije svake druge vakcine. Zene ce se pobrinuti da njihove djevojcice odmah dobiju tu vakcinu da ne bi imale njihove probleme.
ima li ista efikasno za rak dijabetis ebolu tako to ..
Poznaniku su se akne se smanjile tako sto je prestao piti mlijeko (savjet od spanskog dermatologa). Meni su akne uzrokovale crvenilo na licu koje je ostalo. Ako neko ima savjet neki, mada sam skeptican.
Mada je moguce i da se vremenski poklopilo sa izlaskom iz puberteta. Pa je mislio da je zbog prestnka konzumiranja mlijeka.
kao sto ti rece vec banana za zinc (cink) kremu, ja bi samo jos dodao da povecas unos cinka (ima u tabletama) pred spavanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo nešto kao vijest, tužilaštvo sve bliže podizanju optužnica protiv Dodika, Čovića i Izetbegovića
Ma kakvi naucnici i niihova nauka ja u oto ne vjerujem i nepistujem.Za mene je jdina nauka islam
Akne su signal da u tijelu nije sve ok, te de prljavština izbacuje na taj način. Ovo će pomoći da se to sakrije
Super. Vakcina protiv akni, ali ce nuspojava biti rak ocnog kapka.
ko počne na vrijeme i redovno upražnjava sex nema akne tačka●
Ne znam zasto su dali negativan bod kad je ovo fakat tacno.
@MrH hahah ocigledno ti je neko prodao foru da te .... a same akne nastaju uslijed zacepljenja pora na kozi i dodje do upale (infekcije), same akne uzrokuju hormonske promjene u pubertetu i u 99% slucajeva se "smire" nakon puberteta. Uzrokuje ih i mlijecna ishrana (sir, mlijeko, pavlaka..), masna hrana. Mozes ih lijeciti lijekovima od kojih je najstetniji Roaccutane, ali i najucinkovitiji. Takodjer ciscenje lica pomaze, ne nosenje smike itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)