Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...a zbog njenih kritika je iz modne kuće otpušten dizajner John Galliano". Galliano se našalio u vezi Hitlera na jednoj reviji a mala mu smjestila otkaz...eklatantan primjer kako su Jevreji uvijek budni i spremni uzvratiti udarac na najmanji pokušaj umanjivanja nacizma
@MissChurchill I u tome su potpuno u pravu. Milioni Jevreja su ubijeni, ne par hiljada. Zašto se ne bi borili protiv olakog shvatanja tog zločina?
@Quit_ kakva je razlika u užasu ako ubiješ jednog ili hiljadu ili milion ljudi? Može li se to na bilo koji način približiti razumu?
jevrejka, sva su joj vrata otvorena u Hollywoodu
Meni lično nevjerovatno antipatična djevojka, ali je neko opasno gura. Nit je nesto lijepa, niti je kakva glumica.
al je zato jevrejka, sve ostalo je nebitno
@paul Vidi fakat Heršlag :D
neko ovdje opasno onanira na Natalie
Sav sam oćarat, ćak mi se i ćuna digla. Imate li još štagod od nje?
šteta što je židovka
meni ne bi bio problem...
Diorovim kracijama
Kolindica nosi parfem- "100000 radikala sa istoka ne mirishu dobro"!
Prelepa glumica
http://kabmoney.club/215563926727/ nije suplja....pokusajte...hvala