Na utrci Formule 1
44

Najtužnija princeza promijenila izgled, više nema prepoznatljivu platinasto plavu boje kose

L. R.
Princeza Charlene (Foto: EPA)
Princeza Charlene (Foto: EPA)
Princeza od Monaka koju nazivaju i "najtužnijom princezom na svijetu" nedavno je uočena na jednom događaju, gdje su ljudi mogli vidjeti promjenu njene prepoznatljive frizure.

Naime, princeza Charlene je zajedno s princom Albertom i ostatkom kraljevske porodice odlučila prisustvovati utrci Formule 1 u Monte Carlu, gdje je pokazala svoj novi imidž.

Ona je odlučila napraviti promjenu i sada ima smeđu boju kose, ali frizuru je zadržala u svom prepoznatljivom kratkom stilu. Za tu priliku odjenula je dugu tamnoplavu haljinu bez rukava na kojoj su trake u duginim bojama. Princ Albert je za svoje pojavljivanje odabrao tamni sako, bež hlače, bijelu košulju i kravatom s uzorkom.

Princeza Charlene je drugoplasiranom vozaču Aston Martina Fernandu Alonsu poklonila njegov trofej, dok je princ Albert za pobjedu predao nagradu Maxu Verstappenu.

Podsjećamo, Charlene je 2021. godine privukla pažnju javnosti, jer je bila na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi u Švicarskoj, čiji detalji još uvijek nisu poznati. Navodno je bila u lošem psihičkom stanju, jer ju je princ Albert zlostavljao, zbog čega su je i prozvali "najtužnijom princezom na svijetu".