{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najljepša od najljepših: 20 kandidatkinja za sljedeću Miss BiH

7.10.2016. u 15:26
33
150
Najljepša od najljepših: 20 kandidatkinja za sljedeću Miss BiH
33
Bosna i Hercegovina 21. put bira djevojku "najljepšu među najljepšim", a koja ce učestvovati na izboru Miss Svijeta 2016 koji će se održati 20. decembra u Washingtonu.
Približava se finalni izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta 2016 koji je na programu u direktnom prenosu na Federalnoj televiziji i Televiziji Republike Srpske. Manifestiacija ljepote održat će se 9. oktobra s početkom u 21:00 sat Kongresni Centar Hotela Terme Ilidža u Sarajevu.

Vi odlučujete ko će biti ovogodišnja Miss Televoting BIH 2016.

Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od 3. oktobra pa do kraja finalnog izbora, plasira se u TOP 12 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i dobit će lentu Miss Televoting BIH 2016. Cijena poziva je 1 KM + 17%PDV.

Kao i svih proteklih godina, izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od općeg interesa za cijelo društvo. Ovogodišnja akcija nosi naziv "Spasi jedan život i usvoji! Pomozimo im! Prekrasni psi koji traže svoj novi dom!"

Nakon priprema na Korčuli gdje je domaćin finalistkinjama bio Hotel Marko Polo slijedi dolazak u Sarajevo i odbrojavanje do početka izbora.

Oficijelne modne kuće izbora Miss BiH 2016 su Shooter, Timeout, Deichmann, Exclusive Lingerie i Anastasija Fashion. Manekenke modne agencije ABC Models će revijalno predstaviti najnovije modele modne kuće Carmen Line i Daniel's. U muzičkom dijelu programa učestvovat će Amir Kazić Leo, Hanka Paldum, a program vodi Sanja Popović. Za estetsku pripremu finalistica pobtinut će se kompanija Didaco, koji su ekskluzivni distributeri brendova Selective proffessional i Rimmel za BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Gdje se informišete o akcijskim cijenama proizvoda?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: