Moda i ljepota
0

Naglasite ljepotu svojih očiju

Sarajevo-x.com
Oči se smatraju prozorom duše jer su u stanju otkriti najintimnije osjećaje i drugim ljudima prenijeti iste bez ijedne riječi. Bez obzira na njihovu boju, oblik i veličinu, sve oči imaju svoju jedinstvenu ljepotu. Pratite jednostavne upute za šminkanje i učinite svoje oči još zanosnijim.

Sjenilo za oči

Sjenilo za oči treba da naglasi i definira oči. Sjenilo stvara vizuelnu dubinu kojom se ističe ljepota očiju. Tamne boje sjenila na kapcima vaših očiju učinit će da oči izgledaju manje, a svijetla sjenila će vaše oči činiti većim. Sjenilo za oči se koristi da bi stvorilo određenu iluziju i istaklo prirodnu ljepotu očiju.

Savjeti:

Dama koja ima male oči ne bi trebala koristiti tamna sjenila i olovku za kapke jer će onda njene male oči izgledati još manje i potonuti u tolikim količinama šminke.

Uz velike oči odlično pristaje tamno sjenilo, a svijetlo sjenilo naneseno odmah ispod obrva dodatno će istaći ljepotu očiju.

Zapamtite: Svijetle boje otvaraju oči, a tamne čine da izgledaju manje; ako imate izuzetno svijetlu put, izbjegavajte tamna sjenila za oči; budite oprezni sa sjenama koje sadrže dodatna sjajila jer ona naglašavaju bore.