Elegantan izgled
117

Muhamed Hadžović odabrao odijelo bh. brenda za sinoćnju projekciju na SFF-u

I. S.
Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba
Na SFF-u možemo vidjeti fantastične kreacije koje nose glumice i druge poznate žene, a ni glumci ne zaostaju mnogo za njima kada je riječ o modi. Naime, cijenjeni bh. glumac Muhamed Hadžović jučer je nosio elegantno odijelo jednog bh. brenda.

"Posao kojim se bavim često podrazumijeva učešće na najrazličitijim događajima koji iziskuju poseban dress code. Iako to mnogima može predstavljati pritisak, za mene je užitak jer imam privilegiju nositi kreacije domaćeg brenda Maestro Suits", napisao je glumac na svom Instagram profilu.

"Ono što je meni važno jeste da su odijela iz Maestrove radionice pravljena od najkvalitetnijih luksuznih tkanina te da se profesionalno obučeno osoblje uvijek potrudi da sve bude posebno prilagođeno, a gotovo u najkraćem roku. Ponosan sam što se možemo pohvaliti ovakvim brendom", dodao je.

Podsjećamo, sinoć je u Narodnom pozorištu održana regionalna premijera filma "Korzet" austrijske rediteljice Marie Kreutzer.

Hadžović se takmiči za Srce Sarajeva u kategoriji Najbolja epizodna uloga - glumac u dramskoj seriji za "Močvaru 2".

Posljednjeg dana SFF-a, 19. augusta premijerno će biti prikazan film "Praznik u Sarajevu" Pjera Žalice u kojem je Hadžović također ostvario ulogu.