Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogodine ce donijeti helikopterom europaleta pa ce oboriti rekord sa modnom pistom na 5644,20 metara visine. Koje gluposti ...
Stara Mostarska poslovica,cuvaj se Muslimana Huskovica,Hrvata Matrinovica i Srbina Borozana
I mir u svijetu....
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BICE VAMA MIR QKO OVAKO NASTAVITE OPET JEDNO 1425 DANA VATROMETA!
ne kaze se rekorda vec rekorada
Osvojiti everest je nekad davno bio izazov, danas sa vodicima, u velikim grupama to je postalo skoro pa trivijalno.. Kad ti vodici nose stvari, kad te vode, kad sve rade za tebe, koliko si ti onda osvojio vrh?
5644 metra nije vrh Maunt Everest-a.
Hitno na lijecenje Bulevar
@dinooo1 Kakav vrh. Bazni kamp je na 5400m, tako da je to neka medjustanica izmedju 2. i 3. kampa. Nisu oni bili ni blizu vrha. Da su bili na vrhu, ne bi mogli modnu reviju ni održati.