Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina komentara je fuj. Lako vam je na google vidjeti porjeklo djevojke, ko joj je otac a ko djed. Ko joj je amiđa (stric). Ipak, najvažnija je ljepota a vi pljujete po njoj. Djevojka je normalna 1000 % i nije zaboravila odakle joj je porjeklo. Otac ili ujak (nisam siguran) joj je bio u ARMIJI R BiH, Bili su i ostali u Zavidovićima.Cijela porodica joj je u Zavidovićima i danas. Nit su protjerani nit izbjegli. Njen djed je bio jedan od osnivača "KRIVAJE" iz Zavidovića, Direktor do svoje penzije. Gospodin čovjek. I sad da mu daju, digao bi Krivaju na noge. Ali, sve ovo nema veze sa miss universe Australije. Sretno Monika, budi ponosna Bosanka u svojoj Australiji.
Hvala ti Monika sto volis nasu BIH. Jos da si koju godinu provela u njoj i osjetila miris, trave, cvijeca, behara...jos vise bi je voljela. Sve najbolje...i svaka cast roditeljima na vaspitanju.
Ima i gore vutre 😅😅😅
Lijepa djevojka!
volis li mene Monika
Beautifull
Ak je ova najljepsa-kakve su bile tek ostale..Inace Australija je zemlja koju sam posjetio na mjesec dana i nikad vise-hebes zemlju u kojoj je sve otrovno sto leti ,gmize,pliva itd brrrrrr
lijepa mala a i pametna, jos da nauci pitu sukat..
I moja maca se zove Paris :)
Kod nje je macak 😃
Ja volim Moniku, ćevape i Australiju . . . A BiH . . .bez nje , ovakve kakva je, snašlo bi se nekako . . .
djevojka je stvarno prelijepa i prirodna
bolje ti to pogledaj kad si svakoj do sad našla manu, nađi i ovoj
koji je tebi djavo, sto si tako pun negativan energije?
PRIKAŽI ODGOVORE (151)
http://www.telegraf.rs/vesti/1613906-isis-napada-pristinu-i-skoplje-u-junu-planiraju-da-sprovedu-teroristicke-akcije-po-celom-balkanu
Upravo loše jako :/ Nadam se da neće jbt.
Monica.... Ja i ti sjećaš se? Puko jumf
Ista Alessandra Ambrosio , fakat je lijepa :)
A Crnski kako se na crnskom kaze" ja citam " "ja citam" -pogresno kaze se" ja citam"......
Volim i ja pitu
Ona i ja smo stvoreni jedno za drugo....sve zahvaljujuci piti:D